Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρώτη στην Ιατρική Πάτρας με 19.600 μόρια η Μυρσίνη Χαμακιώτη - Μιλά στο thebest.gr για το όνειρό της που γίνεται πλέον πραγματικότητα....

Πρώτη στην Ιατρική Πάτρας με 19.600 μόρι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα επόμενα σχέδιά της

Η πατρινή μαθήτρια Μυρσίνη Χαμακιώτη ( πειραματικό λύκειο Λάγγουρα), εισήχθη πρώτη σε σειρά κατάταξης στην Ιατρική Πάτρας με 19600 μόρια. Η Μυρσίνη από τη Σκόπελο όπου βρίσκεται αυτή την ώρα κάνοντας διακοπές (δικαιωματικά μετά από τόση προσπάθεια) μίλησε στο thebest.gr.

Ρωτήσαμε την Μυρσίνη για το βαθμό δυσκολίας των θεμάτων, την προσπάθεια που συνολικά έκανε τα προηγούμενα χρόνια και τα σχέδιά της για το μέλλον.

"Δεν ένιωσα ποτε τη δυσκολία ή την κούραση, ο στόχος υπερκαλυπτε τα πάντα... Η αληθεια ειναι οτι διάβαζα αρκετές ώρες, αλλα δεν ήταν κάτι δυσάρεστο. Το διαβασμα ήταν και ειναι ένα απο τα χόμπι μου... και στις εξετάσεις δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα", είπε στο thebest.gr η Μυρσίνη.

"Θεωρώ οτι τα θέματα ήταν ιδανικά, διαβαθμισμένης δυσκολίας. Όσο για τους στόχους μου, πρώτη επιλογή μου ειναι πάντα η Ελλάδα, αλλα επειδή θέλω να ασχοληθώ με την έρευνα σε μεγάλα επιστημονικά κέντρα, ίσως για ένα διάστημα λείψω στο εξωτερικό"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις