Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έρχεται... "βοήθεια" για τις πυρκαγιές- Τη Δευτέρα καταφθάνει ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο στη βάση της Ανδραβίδας - ΗΧΗΤΙΚΟ

Έρχεται... "βοήθεια" για τις π...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, στο thebest.gr

Πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δυτικής Ελλάδας ζητούν εδώ και τώρα λύση στο πρόβλημα που αφήνει εκτεθειμένες, Αχαΐα Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, στο έλεος των πυρκαγιών. Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Οπότε και αναμένεται τουλάχιστον ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο Erickson στη βάση της Ανδραβίδας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, μίλησε στο thebest.gr και μετέφερε την αισιοδόξία του οτί το πυροσβεστικό ελικόπτερο erickson θα βρίσκεται στην Ανδραβίδα στις 10 Ιουλίου. Αυτή τη διαβεβαίωση -μαζί και ελπίδα- μας είπε πως έχει πάρει προφορικά και σε τηλεφωνική επικοινωνίας με τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη Νίκο Τόσκα, αλλά και τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος.

Δριμυ ήταν το κατηγορώ του αντιπεριφερειάρχη και για τα ελαφρά πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ, που επίσης απομακρύνθηκαν από τα αεροδρόμια της Δυτικής Ελλάδας και πλέον απογειώνονται από την Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις