Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Καταγγελία για χτύπημα στο κεφάλι Πακιστανού που ζήτησε μεροκάματα πέντε μηνών- ΦΩΤΟ

Αχαϊα: Καταγγελία για χτύπημα στο κεφάλι...

Από την Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία φιλοξενεί στην σελίδα που διατηρεί στο facebook η Κίνηση για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών της Πάτρας. Σύμφωνα με αυτή, Πακιστανός εργάτης στη δυτική Αχαϊα, δέχθηκε επίθεση από τον εργοδότη του επειδή ζήτησε τα μεροκάματα των τελευταίων πέντε μηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο εργάτης «Ζήτησε τα μεροκάματα του (5 μηνών) κ τον ξεπλήρωσαν με μια τσάπα στο κεφάλι!!! Είναι πακιστανός, εργάτης γης, τον Δεκεμβρη περνά ακρόαση για άσυλο. Μέχρι τότε ,αν ζει, θα υφίσταται κ αυτός κ χιλιάδες άλλοι, την αυθαιρεσία ,το καθεστώς ενός εργασιακού μεσαίωνα, που τρέφεται από την εγκληματική κ στα όρια της κάλυψης ,αδιαφορίας του κράτους.!

Τα φαινόμενα αυτά θέλουν κυριολεκτικά εκστρατεία για να ελεγχθουν όλοι οι ξένοι εργάτες, να εφαρμοστεί το εργοσημο παντού .

Να σπάσουν τα στεγανά που καλύπτουν κ θεριεύουν αυτή την ασυδοσια.

Το σύστημα της εκμετάλλευσης διαπλέκεται με κάθε εξουσία της περιοχές, είναι βλέπεις πάμφθηνο κ σε αφθονία εργατικό δυναμικό, κ μια ιδιότυπη ομερτα επικρατεί που καλύπτει τα πάντα.

Το διαπίστωσε κ ομάδα της Κίνησης μας και αναζητούσαμε ώρες τον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Προσεχώς ενημέρωση για την πορεία του θέματος αλλά κ για την γενικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης (Επιθεωρηση Εργασιας κλπ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις