Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καζάκος: "Οι νέοι που φεύγουν να δουλέψουν στο εξωτερικό διαπράττουν...προδοσία"-Σάλος στα social media από τη δήλωση

Καζάκος: "Οι νέοι που φεύγουν να δο...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις του διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώτα Καζάκου για τους νέους που φεύγουν μετανάστες από την Ελλάδα. Με αφορμή το νέο του θεατρικό εγχείρημα, με το οποίο θα ανέβει και πάλι στη σκηνή της Επιδαύρου το φετινό καλοκαίρι ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής happy day του Alpha και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους νέους που λογω κρισης αναγκάζονται να φύγουν από την Ελλάδα και να εργαστούν στο εξωτερικό.

«Ότι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία» δήλωσε χαρακτηριστικά .

*πηγή  βίντεο zappit.gr

 

Τα σχόλια στο διαδίκτυο για τη δήλωση του κ. Καζάκου έδιναν κι έπαιρναν με τα περισσότερα να είναι επικριτικά, ενώ δεν ηταν λίγες και οι αναφορές στην ασυμβατότητα των δηλώσεών του και στο  μισθό του από το ΔΗΠΕΘΕ.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την δήλωση του κ. Καζάκου και η Έλενα Ακρίτα, η οποια εξέφρασε την άποψή της στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις