Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα μπουλούκια προσφύγων και μεταναστών που εισβάλουν στο λιμάνι της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τα μπουλούκια προσφύγων κ...

Κρύβονται σε πιθανά και απίθανα σημεία

Στραμμένα στο λιμάνι της Πάτρας είναι τα βλέμματα αρχών ασφαλείας αλλά και του τύπου για το θέμα του μεταναστευτικού. Η Πάτρα λόγω της θέσης της δέχεται τα τελευταία χρόνια μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών που εισέρχονται και παραμένουν παράνομα στη χώρα. Με ορμητήριο κυρίως το παλιό εργοστάσιο της ΑΒΕΞ και με το βλέμμα στη θάλασσα που οδηγεί στην Ιταλία, καθημερινά σκαρφαλώνουν τα κάγκελα της εξωτερικής περίφραξης και προσπαθούν να τρυπώσουν σε φορτηγά και να περάσουν απέναντι.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο o αριθμός τους το τελευταίο διάστημα αυξάνεται προοδευτικά, μετά το κλείσιμο των συνόρων στην Ειδομένη.

Λόγω των εισβολών που κάνουν ή επιχειρούν να κάνουν στο λιμάνι καταστρέφεται η περίφραξη, σκίζουν μουσαμάδες φορτηγών και γίνεται κυριολεκτικά κυνηγητό μεταξύ αρχών και αλλοδαπών. Οι λιμενικοί προσπαθούν να τηρήσουν τις ισορροπίες, μεταξύ της αποπομπής τους, της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας.

Χθες στο λιμάνι της Πάτρας βρέθηκε η υπέυθυνη ασφαλείας της Βρετανικής Πρεσβείας αλλά και ανταποκρίτρια της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Πάτρας,λόγω παράνομης μετανάστευσης και τρομοκρατίας

Στο λιμάνι της Πάτρας δημοσιογράφος της Bild και ... - The Best News

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΙΟΥ

 

Οι αλλοδαποί κρύβονται με κίνδυνο της ζωής τους μέσα σε ειδικές κρύπτες φορτίων που περιέχουν από πορτοκάλια μέχρι απορρυπαντικά, ενώ με κίνδυνο της ζωής τους τρυπώνουν σε ρεζερβουάρ και ημιαξόνια.

Το  Λιμενικό με έρευνα η οποία ενισχύεται από το κινητό σκάνερ και από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο τους εντοπίζει και η ιστορία συνεχίζεται, αφού το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης δεν είναι τοπικό, ούτε καν εθνικό, αλλά ευρωπαϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γερμανική εφημερίδα Bild αύριο στην Πάτρα για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης

Μετά την Ειδομένη στην Πάτρα-Αυξήθηκε ο αριθμός ... - The Best News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις