Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος

Μεσολόγγι: Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύ...

Και ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από την Δευτέρα 15 Μαΐου

Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου διοργανώνει ο Δήμος Μεσολογγίου. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση με τρόφιμα των κατοίκων της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 15 Μαΐου έως και Παρασκευή 19 Μαΐου.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ο Δήμος  Ιερής Πόλης Μεσολογγίου  αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, οργανώνει μέσω του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Δευτέρα 15 Μαΐου έως Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η  υλική ενίσχυση με τρόφιμα , των κάτοικων της Πόλης μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρά  προβλήματα επιβίωσης.

Ευελπιστώντας στην ατομικό συναίσθημα αλληλεγγύης του κάθε ενός ξεχωριστά, στην πραγματοποίηση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» , είναι σημαντική η ελάχιστη συνδρομή σας.

Αναγκαία  είναι τα ακόλουθα: Όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, πάστα, λάδι, ζάχαρη, γάλα μακράς διαρκείας σε κουτιά.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επί της Λουδοβίκου Βαυαρίας πλησίον Ξενοδοχείου LIBERTY και ώρες  9.00π.μ έως 12.00π.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2631363429/63417»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεσολόγγι: Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις