Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι προμήθειες για το Πασχαλινό τραπέζι - Τι γίνεται στην αγορά κρέατος

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι προμήθειες για το Πα...

Την τιμητική του έχει το αρνί

"Θερμαίνεται" σταδιακά και η αγορά του κρέατος καθώς οι καταναλωτές έχουν ξεκινήσει τις προμήθειες και τις παραγγελίες, με το αρνί να έχει την τιμητική του. Όπως επισημαίνει στο thebest.gr o ιδιοκτήτης της αγοράς κρέατος Carna Χρήστος Μιχαλάκος, το ξεκίνημα φέτος είναι λίγο υποτονικό σε σχέση με πέρυσι, αλλά οι ρυθμοί των παραγγελιών και των αγορών αυξάνονται διαρκώς και εκτιμά ότι ο απολογισμός φέτος θα είναι πιο θετικός σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Από σήμερα το απόγευμα (Μ. Τετάρτη) αναμένεται περαιτέρω αύξηση της κίνησης.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι καταναλωτές είναι της τελευταίας στιγμής, ενώ όπως υπογραμμίζει φέτος το Πάσχα είναι στα μέσα του μήνα και αυτό δεν βοηθά καθώς έχουν περάσει ημέρες από την καταβολή μισθών και συντάξεων και με δεδομέμο ότι πια δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι δεν έχουν "κομπόδεμα".

Ο Χρήστος Μιχαλάκος διαπιστώνει φέτος έναν έντονο ανταγωνισμό στην αγορά κρέατος ως προς το θέμα της τιμής, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τις τιμές πώλησης του οβελία από σούπερ μάρκετ, υπενθυμίζει ωστόσο ότι το ζήτημα της ποιότητας είναι εξίσου σημαντικό και δεν θα πρέπει ο καταναλωτής να το ξεχνά.

Ο ίδιος διαθέτει στα καταστήματα Carna (Eλευθερίου Βενιζέλου 227, ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 204 και Θερμοπυλών 53 και Αμερικής) ντόπια αρνιά στην τιμή των 6,38 ευρώ το κιλό και ήδη οι παραγγελίες είναι περισσότερες από πέρυσι.

Επιπλέον, αρκετοί καταναλωτές προμηθεύονται συκωταριές, έτοιμα κοκορέτσια και γαρδούμπες. "Φτιάχνουμε κοκορέτσι με τον παραδοδιακό τρόπο και η τιμή του κιλού διαμορφώνεται στα 5,88 ευρώ" επισημαίνει ο κ. Μιχαλάκος.

Ιδιαίτερη ζήτηση έχει και το χοιρινό και ιδιαίτερα το χοιρινό κοντοσούβλι, καθώς σε αρκετούς δεν αρέσει το κοκορέτσι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά