Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο με πυρκαγιά στη σήραγγα Παναγοπούλας - Εντυπωσιακή άσκηση της Πυροσβεστικής στον αυτοκινητόδρομο

Τροχαίο με πυρκαγιά στη σήραγγα Παναγοπο...

Σήμερα το πρωί παραδίδονται και τα κτίρια που θα στεγάσουν τις πυροσβεστικές υπηρεσίες

Τροχαίο από το οποίο προκλήθηκε και φωτιά μέσα στη σήραγγα Παναγοπούλας. Αυτό είναι το σενάριο της άσκησης με τη συμμετοχή της Ολυμπίας Οδού, της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ και όλων των εμπλεκομένων φορέων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί.

Στο μεταξύ σήμερα θα γίνει επιθεώρηση και παραλαβή των κτιρίων που θα στεγάσουν τα πυροσβεστικά κλιμάκια σε Ρίο και Ακράτα (για την Ολυμπία Οδό) και στην Κλόκοβα (για την Ιόνια Οδό). Η Ολυμπία Οδός θα διαθέσει τα οχήματα και το πυροσβεστικό σώμα το προσωπικό για την πυρασφάλεια του αυτοκινητόδρομου.

Στην επιθεώρηση και την παραλαβή των κτιρίων θα παραστούν ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Δυτικής Ελλάδας Κώστα Κυριακόπουλο τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Β. Φερτάκη.

Το ζήτημα που προκύπτει με την ανάληψη της πυρασφάλειας των νέων αυτοκινητόδρομων έχει να κάνει με το προσωπικό που θα πρέπει να διατεθεί και το οποίο είναι ήδη ελλειμματικό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα χρειαστούν 30 πυροσβέστες για το κλιμάκιο του Ρίου, 20 για της Ακράτας και άλλοι 20 για την Κλόκοβα, συνολικά δηλαδή 70 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπία και Ιόνια Οδός "παίρνουν" πυροσβέστες - Άσκηση στη σήραγγα της Παναγοπούλας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις