Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα:Ξεκίνησε η ανακαίνιση της ιστορικής "Αρένας"-Η νέα επένδυση 1 εκ. ευρώ στο κτίριο

Πάτρα:Ξεκίνησε η ανακαίνιση της ιστορική...

Θα λειτουργήσει μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων

Ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες για την ανακαίνιση του κτιρίου Μαραγκόπουλου στην οδό Αγίου Ανδρέου της Πάτρας, όπου πρόκειται να στεγαστεί γυμναστήριο 1.700 τ.μ της εταιρείας Holmes Place. Ηδη έχει τοποθετηθεί προστατευτικά δίχτυα στο εξωτερικό του κτιρίου.

Οι άδειες έχουν δοθεί ενώ αναμένεται ο χώρος να είναι έτοιμος σε ένα εξάμηνο. Η επένδυση σύμφωνα με τα όσα είχε μεταφέρει στο thebest.gr ο Χάρης Τσιμάρας στον οποιο ανήκε ο χώρος της «Αρένα» αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Είναι μια σημαντική εξέλιξη για την Πάτρα, η οποία εκτός των άλλων, θα δημιουργήσει 30 νέες θέσεις εργασίας περίπου. Πρόκειται για μια επένδυση 1.000.000 ευρώ. Ήθελα εδώ και καιρό να συνδυάσω την δουλειά μου με τον αθλητισμό. Μεγάλο μέρος της ζωής μου το πέρασα στην πισινά καθώς έπαιζα πόλο και μάλιστα Ά κατηγορία. Έτσι λοιπόν χαίρομαι που ήρθε αυτή η στιγμή και που να δημιουργήσουμε για τους Πατρινούς ένα τέτοιο χώρο εκγύμνασης» είχε τονίσει ο κ. Τσιμάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πωλήθηκαν "Μωρέας" και ένα ακόμη κτήριο στην Πάτρα προς 3,7 εκ. ευρώ -Μετατρέπονται σε φοιτητική Εστία και ξενοδοχείο πόλης - Γυμναστήριο η "Αρένα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight