Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ο σκύλος και οι λιμενικοί μπλόκαραν 43 κιλά κοκαϊνης, στο λιμάνι- Τέσσερις συλλήψεις-ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Ο σκύλος και οι λιμενικοί μπλόκαρα...

-Νέο χτύπημα στη διακίνηση από το Λιμεναρχείο

Μία ακόμα επιτυχία του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας στην πάταξη της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών μέσω του λιμανιού, σημειώθηκε χθες. Λιμενικοί με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντόπισαν σε φορτηγό που έφτασε στο λιμάνι από την Ιταλία, με πλοίο της γραμμής, 43 κιλά κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά ήταν πολύ καλά κρυμμένα στην καμπίνα του οδηγού. Επί τόπου συνελήφθησαν οι Έλληνες οδηγός και συνπδηγός. Εν συνεχεία στον Απρόπυργο συνελήφθησαν οι Αλβανοί παραλήπτες, ένας άνδρας και μια γυναίκα. Το φορτηγό δεν είχε άλλο φορτίο.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών άνσρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου εντόπισαν 67 κιλά χασίς , ενώ είχαν προηγηθεί και άλλες τέτοιες επιχειρήσεις με συλλήψεις και κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Πάτρα:Λαχανικά και ναρκωτικά - Μπλόκο των λιμενικών σε 67 κιλά χασίς - Τα μύρισε ο σκύλος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νταλίκα με 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων ... - Thebest.gr

H οικοσκευή είχε μέσα και αμφορείς!Πώς τους εντόπισαν ... - Thebest.gr

Ευρωπαϊκή συνεργασία για την αντιμετώπιση της ... - Thebest.gr

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών από  στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, έλεγχος σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, το οποίο είχε εκφορτωθεί από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα εξωτερικού, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους σαράντα τριών κιλών, πεντακοσίων είκοσι επτά γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (43,527.04 Κgr), ενώ συνελήφθησαν οι 41χρονοι οδηγός και   συνοδηγός του Φ/Γ οχήματος, αμφότεροι ημεδαποί.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που πραγματοποιούν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Μετά από σχετική ενημέρωση και εντολή αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, οργανώθηκε και ακολούθησε ελεγχόμενη μεταφορά μέρους της ποσότητας της ανωτέρω ναρκωτικής ουσίας από τον 41χρονο συλληφθέντα οδηγό στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου συνάντησε έναν 42χρονο αλλοδαπό άνδρα, προκειμένου πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη παράδοση και κατά την οποία συνελήφθη ο ανωτέρω αλλοδαπός ως παραλήπτης του φορτίου, ενώ στη συνέχεια, σε κατ' οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε, συνελήφθη και μία 40χρονη γυναίκα.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, ενώ κατασχέθηκαν η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας και το Φ/Γ όχημα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις