Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητέρα δυο παιδιών η 38χρονη που σκοτώθηκε το πρωί στα Everest – Εργαζόταν ως λογίστρια - Πως προκλήθηκε η έκρηξη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Μητέρα δυο παιδιών η 38χρονη που σκοτώθη...

Τι λέει η εταιρεία για το τραγικό συμβάν

16.53: Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ήταν η 38χρονη Βασιλική, το θύμα της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί στα Everest της Πλατείας Βικτωρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν λογίστρια που δεν εργαζόταν μόνιμα στο κατάστημα, αλλά το επισκεπτόταν περιοδικά, για να "κλείσει" τα λογιστικά βιβλία.

Πώς προκλήθηκε η έκρηξη

Κατά πληροφορίες, που επικαλείται το thetoc.gr, στο υπόγειο του καταστήματος -όπου βρίσκεται και το λογιστήριο- εκτελούνταν εργασίες από ψυκτικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ψυκτικός δεν αποκλείεται να έκοψε κατά λάθος σωλήνα φυσικού αερίου παρακείμενου καταστήματος. Η Πυροσβεστική μάλιστα ερευνά την πληροφορία ότι ο ψυκτικός ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά, καλώντας τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κατάστημα, πιθανότατα επειδή αντιλήφθηκε ότι θα ακολουθήσει έκρηξη.

Εκτός από την 38χρονη νεκρή, υπάρχουν ακόμη πέντε τραυματίες που έχουν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ σε Γενικό Κρατικό και 401, οι περισσότεροι με αναπνευστικά προβλήματα. Και οι πέντε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

15:50 «Με βαθιά οδύνη στην εταιρεία Everfood AE, διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών. Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας». Αυτό επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η διοίκηση της εταιρείας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της. Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος υπογραμμίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».

11.37 Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, πριν από λίγη ώρα, από τον υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, όπου στις 9:25 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, πέντε άτομα έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία. Τα τέσσερα έχουν τραυματιστεί από την έκρηξη και το ένα αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Σημειώνεται, επίσης, ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένα άτομα πήγαν σε φαρμακείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ταχυφαγείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ακολούθησε την έκρηξη, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το υπόγειο, επιχείρησαν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Λίγη ώρα αφότου οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν νεκρή στο υπόγειο την άτυχη γυναίκα, η οποία αγνοείτο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεκρή ήταν εργαζόμενη του καταστήματος.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

 

 

11.15 Μια νεκρή ανασύρουν αυτή την ώρα πυροσβέστες από τον υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Πέντε τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία,σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενώ οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Δείτε φωτογραφίες από την Eurokinissi

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Έξι τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία, έως αυτή τη στιγμή, ενώ ένα άτομο αγνοείται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε, πριν από λίγη ώρα, σε υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Πριν από λίγα λεπτά, οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν εγκλωβισμένο άτομο στο υπόγειο του καταστήματος.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Πρώτη Ενημέρωση 10.00 πμ:

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, πριν από λίγα λεπτά, σε υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας στηνΑθήνα, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έκρηξη σε φιάλη προπανίου ή αερίου και σημειώθηκε στο υπόγειο όπου και βρίσκεται σχετική εγκατάσταση.Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ωστόσο υπάρχει μεγάλος φόβος καθώς στον χώρο υπάρχει η κουζίνα του καταστήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις