Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς»

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς «Μαρινέλλα-Ζαχ...

Σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής - Έχουν προγραμματιστεί μόνο 20 παραστάσεις

Ένα μεγάλο υπερθέαμα στήνεται αυτή την περίοδο στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου, στην Αθήνα, με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς».

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, με μία καριέρα που ξεκινά την δεκαετία του ’50, συναντά τον ξεχωριστό και πολυτάλαντο showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο από την Πάτρα, κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή.

Τα κείμενα υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη. Όλοι οι συντελεστές πραγματικά είναι σημαντικοί και το αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής αυτής σύμπραξης αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο θα πλαισιώνουν επί σκηνής του Παλλάς, 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Πρόκειται για μία μεγάλη και σίγουρα φιλόδοξη παραγωγή των Αθηναϊκών Θεάτρων που πρόκειται να ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Έχει προγραμματιστεί να δοθούν 20 μόνο παραστάσεις.

Πότε: 1 - 22 Ιανουαρίου 2017.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight