Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βούλιαξε η Ζάκυνθος – Σοβαρά τα προβλήματα από τις πλημμύρες – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 33χρονο που αγνοείται – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βούλιαξε η Ζάκυνθος – Σοβαρά τα προβλήμα...

Κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα βρίσκεται στο νησί

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος από το πρωί της Κυριακής, καθώς οι ζημιές από τις καταρακτώδεις βροχές που έπληξαν το νησί από το βράδυ του Σαββάτου είναι μεγάλες. Αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα βρίσκεται στο νησί, για να συνδράμει στις έρευνες για την αναζήτηση του 33χρονου άνδρα, που αγνοείται από τις πρώτες πρωινές.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου Ζακυνθινού – Εντοπίστηκε το αμάξι του

Από νωρίς το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, ενώ έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της με 2 οχήματα, 11 πυροσβέστες και 2 διασωστικές λέμβους.

Στην περιοχή των Αμπελοκήπων απεγκλώβισε οικογένεια, η οποία είχε αποκλειστεί στο σπίτι της καθώς η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα, ενώ στην Αγία Τριάδα και την πόλη της Ζακύνθου, παρεμβαίνει για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Επίσης, έκλεισε η επαρχιακή οδός Ζακύνθου - Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ κατολισθήσεις έγιναν στο Βασιλικό και το Γερακαρίο. Αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.

Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στο χωριό των Αμπελοκήπων καθώς η στάθμη του νερού έχει ανέβει σε πολύ υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να κλείσει, μετά από απόφαση της τροχαίας Ζακύνθου και της περιφερειακής ενότητας, η εθνική οδός Ζακύνθου - Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ έχουν πλημμυρίσει οικίες και καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, η στάθμη του νερού ξεπέρασε το ένα μέτρο με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων.

Στο χωριό των Αμπελοκήπων, η πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου, αναγκάστηκε να απεγκλωβίσει οικογένεια ημεδαπών ενώ πραγματοποίησε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και καταστήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις