Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πολλά τα μουσικά live τις επόμενες μέρες στην Πάτρα - Από Μπίγαλη μέχρι Στόκα

Πολλά τα μουσικά live τις επόμενες μέρες...

Επίσης έρχονται ο Πάνος Κιάμος και οι Χατζηνάσιος και Θεοφάνους

Πολλά τα μουσικά live που έχουν προγραμματιστεί στην Πάτρα τις επόμενες μέρες. Το βράδυ της Παρασκευής 25/11 εκτός από την Αλεξάνδρα Κόνιακ που θα εμφανιστεί στο Royal theater, στην Ακτή Δυμαίων, απ’ όσο είδαμε θα έρθει και ο γνωστός ράπερ Βέβηλος στο Ghetto bar στην Ευμήλου αλλά και ο Κώστας Μπίγαλης, εκ των τραγουδιστών και συνθετών της δεκαετίας του ’80 και ’90 με σταθερή απήχηση και στο σημερινό κοινό.

Ο Κώστας Μπίγαλης θα εμφανιστεί την Παρασκευή 25/11 μετά τις 23.00, στο Disco Room.

Για την Παρασκευή 25/11 το βράδυ έχει προγραμματιστεί και live του Μίλτου Πασχαλίδη στην αίθουσα Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μας έρχεται με νέο υλικό από το δίσκο του "Περσείδες".

Την Κυριακή 27/11 στις 21.00 στη Γιάφκα στην οδό Κανάρη κάτω από τα Ψηλαλώνια θα εμφανιστεί live ο ρόκερ Δημήτρης Πουλικάκος έχοντας μαζί του, τον Νίκο Σπυρόπουλο από το ροκ συγκρότημα Σπυριδούλα.

Στο μεταξύ καλλιτεχνική κίνηση στην πόλη της Πάτρας θα υπάρχει και την Τρίτη 29/11, παραμονή της εορτής του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέα μιας και την επομένη, στις 30/11 στην Πάτρα είναι αργία. Στο κέντρο Αστέρια στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων θα εμφανιστεί live ο λαικός ερμηνευτής Πάνος Κιάμος και στο Ghetto ο Μπάμπης Στόκας των θρυλικών πια Πυξ Λαξ.

Τέλος την Τρίτη 29/11, παραμονή του Αγίου Ανδρέου στο Royal - παλιό Πτωχοκομείο, θα παρουσιάσουν στις 23.30 το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο "Ο Δικός μας δρόμος" οι Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life