Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Χρ. Στανίτσας αποχαιρετά τον μαθητή του: Καλό ταξίδι Άγγελε

Ο Χρ. Στανίτσας αποχαιρετά τον μαθητή το...

"Θα σε θυμόμαστε παντα"

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του μαθητή του στο 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας Άγγελου Φραντζή δηλώνει ο καθηγητής και πρώην αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Στανίτσας. Σε μήνυμα που ανήρτησε στο facebook αναφέρει τα εξής:

"Άγγελε, αυριο 4η ώρα θα είχαμε Ν.Γλωσσα στο 9ο ΕΠΑΛ. Θα λείπεις. Θα πάρεις απουσία και μάλιστα αδικαιολόγητη ! Την προηγούμενη βδομάδα μου ζητούσες επίμονα να σου δικαιολογήσω την απουσία όταν άργησες λιγο να μπεις στην αίθουσα. Και μ'αναγκασες να στην δικαιολογήσω, υποσχόμενος ότι θα ήσουν καλο παιδί στο εξής. Και το τήρησες και έκανες και παρατηρήσεις στους συμμαθητές σου γιατι ενοχλούσαν στο μάθημα.

Μετα απο τέσσερα χρονια στο σχολείο, περιμενες φέτος να πάρεις το απολυτήριο και το πτυχίο σου. Και ήσουν αξιέπαινος γι' αυτο. Το πρωί μεροκάματο και το βράδυ κατάκοπος σχολείο. Ήσουν αξιέπαινος γι ' αυτο. Πολλοι το είχαν σκεφτεί, αρκετοί το ξεκίνησαν, λιγότεροι τα κατάφεραν.

Αυριο όμως Άγγελε η θέση σου θα ειναι άδεια. Η αίθουσα βουβή. Οι συμμαθητές σου και εγώ βουρκωμένοι.
Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, να χαρίζει παρηγοριά στους δικούς σου και να σαι σίγουρος κάθε μερα που θα παίρνουμε παρουσίες στο απουσιολόγιο τυπικά θα είσαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΗΓΗΤΑ ΑΠΩΝ, μεταξύ μας όμως ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΩΝ !

Καλο ταξίδι Άγγελε !
Θα σε θυμόμαστε παντα !"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις