Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Την Δευτέρα η κηδεία του 23χρονου Άγγελου Φραντζή που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο – Θρήνος στην Κρήνη

Πάτρα: Την Δευτέρα η κηδεία του 23χρονου...

Το όχημα προσέκρουσε σε στηθαίο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου στην Κρήνη θα γίνει η κηδεία του 23χρονου Άγγελου Φραντζή, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο το οποίο επέβαινε, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα στο ύψος της Καλλιθέας Πατρών. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης στις 3 το μεσημέρι.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου παλικαριού Παναγιώτης και Κατερίνα, όπως και η μονάκριβη αδελφή του Μαριλένα, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της Μοίρας.

(Η σορός θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογενείας στις 6:00 μ.μ.)

Νωρίτερα

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κρήνης στην Πάτρα, μετά τη θλιβερή είδηση του τραγικού θανάτου του 23χρονου Άγγελου Φραντζή, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο στην Καλλιθέα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 23χρονου και η 19χρονη αδελφή του.

Ο πατέρας του Άγγελου, Παναγιώτης, διατηρεί καφενείο στην Κρήνη και είναι η οικογένεια είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

 

Ο αδικοχαμένος Άγγελος Φραντζής

Ο αδικοχαμένος Άγγελος Φραντζής

Ο αδικοχαμένος Άγγελος Φραντζής

Νωρίτερα

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 23χρονος, σε τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Καλλιθέας Πατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα που κινείτο επί της "111" με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πάτρα– για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στηθαίο.

Στο σημείο κλήθηκαν στις 4.45 τα ξημερώματα, η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν από την άμορφη μάζα των σιδερικών, τους τρεις επιβαίνοντες του οχήματος.

Οι δυο συνεπιβάτες τραυματίστηκαν διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύονται.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και έναν 18χρονο ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις