Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεμινάρια για Δασκάλους και Νηπιαγωγούς στην Πάτρα από το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις»

Σεμινάρια για Δασκάλους και Νηπιαγωγούς ...

Όλες οι λεπτομέρειες

Το πώς "Εγώ, Εσύ... Εμείς..." Μπορούμε να "Δυναμώσουμε Μαζί", θα δουλέψουν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί τη φετινή χρονιά στα σεμινάρια και τις ομάδες που διοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, Καλλίπολις σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες σχετικά με τα θέματα της συνεργασίας, της επικοινωνίας, των συναισθημάτων και του εαυτού, που αποτελούν σημαντικούς προστατευτικούς παράγοντες για την ψυχική υγεία των παιδιών.

Τα σεμινάρια και η ομάδα ενδυνάμωσης πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι δωρεάν. Οι συναντήσεις των ομάδων ξεκινούν το Νοέμβριο στο νέο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, «Καλλίπολις» Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35 (1ος όροφος).

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kpachaia.gr, είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης 2610.226948, 2610.623290".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις