Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To 1ο Joint Forum Adriatic and Ionian Macroregion στην αρχαία Ολυμπία

To 1ο Joint Forum Adriatic and Ionian Ma...

Στις 19-20 Οκτωβρίου 2016

To 1ο Joint Forum Adriatic and Ionian Macroregion: Universities, Cities and Chambers of Commerce του Πανεπιστημιακού Δικτύου UNIADRION θα πραγματοποιηθεί στην αρχαία Ολυμπία στις 19-20 Οκτωβρίου 2016.

Στο δίκτυο UNIADRION (http://www.uniadrion.net/), στο οποίο συμμετέχουν 38 Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα από οκτώ (8) χώρες της μακροπεριφέρεια Αδριατικής - Ιονίου, Πρόεδρος για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος έχει εκλεγεί η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου.

Στο Forum που θα πραγματοποιηθεί στην Ολυμπία, με την ευκαιρία της Προεδρίας του Πανεπιστημίου Πατρών, θα συνομιλήσουν, για πρώτη φορά στο πλαίσιο του δικτύου, οι τρεις πλευρές: Πανεπιστήμια, Δήμοι και Επιμελητήρια, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν οι συνέργιες των Πανεπιστημίων που συμμετέχουν στο Δίκτυο στους τομείς της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και της ουσιαστικής συνεργασίας τους με τη δυναμική των περιοχών που τους φιλοξενούν.

Οι εργασίες του Forum θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της WEB TV (https://uptv.upatras.gr/) αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού (http://upfm.upatras.gr/) του Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις