Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επεκτείνεται και στην Πάτρα η γνωστή εταιρεία Media Markt - Ετοιμάζεται ν' ανοίξει κατάστημα

Επεκτείνεται και στην Πάτρα η γνωστή ετα...

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα θα λειτουργήσει στη Βέσο Μάρε

Έντονα ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι μεγάλη εταιρεία στον χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, ετοιμάζεται να έρθει και στην Πάτρα ανοίγοντας ένα υπερσύγχρονο  κατάστημα.

Μάλιστα  οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν το κατάστημα της εταιρείας Media Markt (για την επιχείρηση αυτή ο λόγος) να ανοίξει στον πολυχώρο της Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων όπου ήδη λειτουργούν κάποιες επιχειρήσεις όπως το Jumbo ή τα Ster Cinemas και μάλιστα με μεγάλη επισκεψιμότητα. Η εταιρεία ήδη εδώ και περίπου δύο μήνες αναζητά προσωπικό προσφέροντας πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο Όμιλος Media Saturn είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Αριθμεί πάνω από 1000 καταστήματα στον κόσμο και έχει παρουσία σε 15 χώρες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με τα καταστήματα Media Markt, έχοντας μέχρι στιγμής 11 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mediamarkt.gr με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη.

Μεταξύ των θέσεων εργασίας για το νέο κατάστημα στην Πάτρα (πλήρους/μερικής απασχόλησης) είναι αυτές των συμβούλων εξυπηρέτησης & Ταμείου.

Η εταιρεία όπως τονίζεται, έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, για το πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά