Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση Μπεν: Ίχνη αποσύνθεσης κάτω από το επίμαχο δέντρο των ερευνών

Υπόθεση Μπεν: Ίχνη αποσύνθεσης κάτω από ...

Κορυφώνεται το θρίλερ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που πρώτη μετέδωσε η Mirror επικαλούμενη βρετανούς αξιωματικούς, υπάρχουν σημάδια αποσύνθεσης στον ελαιώνα, πίσω από την αγροικία που εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ, πριν από 25 ολόκληρα χρόνια. Οι επικεφαλής της έρευνας έβαλαν το συγκεκριμένο σημείο στο μικροσκόπιο από χθες, όταν διαπίστωσαν από σύγκριση φωτογραφιών, πως ένα από τα δέντρα δεν υπήρχε στο σημείο το 1991 όταν εξαφανίστηκε το παιδί.

Αυτή η διαπίστωση τους έκανε να υποθέσουν πως ο Μπεν ίσως θάφτηκε στο συγκεκριμένο σημείο και έδωσαν εντολή να σκαφτεί η περιοχή για να διαπιστωθεί τι ακριβώς κρύβει. Ακόμα πάντως σύμφωνα με τους Βρετανούς αξιωματικούς, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά, αν αυτά τα σημάδια αποσύνθεσης που εντοπίστηκαν προέρχονται από άνθρωπο ή από ζώο. Την απάντηση θα δώσουν τα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Αγγλίας σε λίγες μέρες, με τις έρευνες στο σημείο να συνεχίζονται.

Σε δείγματα που είχαν παρθεί από άλλα μέρη των ερευνών βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης από ένα σκυλί και μια νυχτερίδα. Ο επιθεωρητής Jon Cousins έκανε λόγο για μια ''περιοχή που έχει μεγάλο ενδιαφέρον''. Όπως είπε στους εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης: ''αρχίσαμε να σκάβουμε στη βάση μιας συκιάς μετά από μια φωτογραφία που έδειξε ότι φυτεύτηκε όταν το παιδί είχε ήδη εξαφανιστεί. Αξιωματικοί ανέλυσαν την εικόνα και διαπίστωσαν ότι τραβήχτηκε 10 μέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Είναι η παλιότερη καταγραφή και αυτός είναι ο λόγος που επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτό το σημείο''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωρίστε τους δύο Έλληνες της βρετανικής Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση Μπεν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις