Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του "Τζέισον Μπορν" με τον Ματ Ντέιμον

Από την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες η...

Θα προβληθεί και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Με ένα μήνα καθυστέρηση σε σχέση με την Αμερικάνικη πρεμιέρα της, καταφθάνει από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 η νέα ταινία με ήρωα τον Τζέισον Μπορν με τον 45χρονο σούπερ σταρ Ματ Ντέιμον σε απίστευτη φόρμα να επιστρέφει στο ρόλο.

Επτά χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο Τζέισον Μπορν ξαφνικά επιστρέφει σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ άλλοτε, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα δημιουργείται για να τον εντοπίσει και να τον εξουδετερώσει.

Σαφώς το ξεχωριστό ενδιαφέρον της νέας αυτής ταινίας σε σκηνοθεσία και πάλι του Πολ Γκρίνγκρας είναι πως περιλαμβάνει και μία σκηνή δράσης που εκτυλίσσεται εν μέσω διαδήλωσης και επεισοδίων κατά της λιτότητας στην Αθήνα, έξω από τη Βουλή. Η σκηνή απ’ όσο διαβάσαμε γυρίστηκε τελικά στην Τενερίφη στα Κανάρια νησιά και μάλιστα οι κομπάρσοι που συμμετέχουν χρειάστηκε μέσα σε 25 μέρες να μάθουν ορισμένες λέξεις στα ελληνικά ώστε να είναι όσο πειστικό και αυθεντικό γίνεται το γύρισμα.

Πάντως απ’ όσο θυμόμαστε η πρώτη ταινία της σειράς το 2002 τέλειωνε με τον Ματ Ντέιμον και την Τζούλια Στάιλς στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου με μουσική υπόκρουση από Moby.

Στο φιλμ «Τζέισον Μπορν» που ήδη σε εισπράξεις έχει φτάσει τα 350 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, τον Ματ Ντέιμον πλαισιώνουν η Τζούλια Στάιλς, ο Τόμι Λι Τζόουνς αλλά η Αλίσια Βικάντερ και ο Βενσάν Κασέλ. Πρόκειται για την 5η συνολικά ταινία του franchise με ήρωα τον πρώην εκτελεστή της CIA, Τζέισον Μπορν, ο οποίος πάσχει από ψυχογενή αμνησία. Η μοναδική ταινία όπου δεν έπαιξε ο Ντέιμον ήταν το 2012 στο «The Bourne Legacy» όπου τον κεντρικό ρόλο είχε υποδυθεί ο Τζέρεμι Ρένερ.

Την ταινία διανέμει στις ελληνικές αίθουσες η εταιρεία UIP.

*Να σημειώσουμε πως από την Πέμπτη 1/9 η ταινία θ' αρχίσει να προβάλλεται στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε ενώ αναμένεται από τις 8/9 να παιχθεί και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture