Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και τα...εξαφάνιζε - Ήρθε με τον ΚΤΕΛ για να συνεχίσει την απάτη αλλά τον περίμενε η αστυνομία!

Πάτρα:Νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και τ...

Θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για απάτη κατ' εξακολούθηση

Μια καλοστημένη – για λίγο … - επιχείρηση εξαπάτησης επιχειρηματιών που ενοικιάζουν πολυτελή αυτοκίνητα είχε στήσει ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος πρόλαβε να δράσει τρεις φορές αλλά την τέταρτη τον περίμενε η αστυνομία στην Πάτρα για να ανακόψει τη δράση του.

Ο 36χρονος εμφανιζόταν με διαφορετική υπηκοότητα και πλαστά έγγραφα, σε περιοχές της χώρας και ζητούσε να ενοικιάσει πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλης αξίας. Μόνο που δεν τα επέστρεφε ποτέ στην εταιρεία…

Χθες ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Πάτρα από την Αθήνα και προσποιούμενος τον …Σλοβάκο θέλησε να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο από εταιρεία με έδρα την Αχαϊκή πρωτεύουσα. Πάνω στην διαπραγμάτευση με τον ανυποψίαστο επιχειρηματία όμως , εμφανίστηκε η αστυνομία που είχε ήδη τις πληροφορίες της για τη δράση του 36χρονου και τον συνέλαβε.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν για τα αυτοκίνητα που ενοικίασε και …εξαφάνισε από την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Ρόδο είναι της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις