Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι κοπέλες που "δωρίζουν" επώνυμα καλλυντικά στην Αγίου Νικολάου και μετά σου ζητούν να τις ενισχύσεις

Πάτρα: Οι κοπέλες που "δωρίζουν&quo...

Αλλιώς σου παίρνουν τα "δώρα" πίσω...

Κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, στη διασταύρωση με την Αγίου Ανδρέου, κάποιες κοπέλες ντυμένες ομοιόμορφα με μαύρα ρούχα οι οποίες αρχικά σου δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν promotion σε κάποιο προϊόν.

Προσεγγίζουν τις περαστικές γυναίκες και σε πρώτη φάση τους προσφέρουν ως δώρο ένα κραγιόν πασίγνωστης εταιρίας, εκ των κορυφαίων,  η οποία τυγχάνει να έχει και κατάστημα στην Πάτρα. Στη συνέχεια προσφέρουν και δεύτερο δώρο ένα μολύβι ματιών, άλλης εταιρίας, επίσης όμως πολύ γνωστής.

Στο τέλος προσφέρουν και μάσκαρα ίδιας εταιρίας με το κραγιόν (με επιλογή μάλιστα εάν θέλεις αδιάβροχη ή απλή). Μόλις σου δώσουν το τρίτο "δώρο" και ενώ κάνουν αλλεπάλληλα κομπλιμέντα σου ζητούν να τις ενισχύσεις με όποιο ποσό θέλεις, αλλιώς η προσφορά δεν ισχύει.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι συσκευασίες και τα προϊόντα δείχνουν πανομοιότυπα και σε πρώτη εικόνα ίδιας ποιότητας με τα κανονικά.

Μήπως κάποιος αρμόδιος πρέπει να επιληφθεί;

Διότι προφανώς δεν πρόκειται για promotion των εταιριών. Σε ερώτησή μας για ποια εταιρία εργάζονται μας απάντησαν απο το Bazaar καλλυντικών της Αθήνας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις