Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιμάνι Πάτρας: Eντοπίστηκαν 47 (!) κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό - Εξάρθρωση κυκλώματος

Λιμάνι Πάτρας: Eντοπίστηκαν 47 (!) κιλά ...

Συνελήφθη ο Έλληνας οδηγός του και άλλα τρία άτομα

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξάρθωσε το Λιμεναρχείο Πατρών. Όπως δήλωσε στο www.the best.gr o Κεντρικός Λιμενάρχης Πστρών κ. Νικόλαος Τσάντζαλος, χθες το πρωί γύρω στις 6:30, μετά απο αξιοποίηση πληροφορίας, εντοπίστηκε σε φορτηγό, που έφτασε στο Λιμάνι της Πάτρας, με πλοίο από το Μπάρι της Ιταλίας και συγκεκριμένα στο κρεβάτι της καμπίνας του οδηγού, πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 47 κιλών και 69,8 γραμμαρίων, η αξία της οποίας εκτιμάται στα 4,5 με 4,7 εκατομύρια ευρώ.

Τα ναρκωτικά, βρέθηκαν με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, επιμελώς κρυμμένα σε ξύλινη κατασκευή στο κρεβάτι της καμπίνας του οχήματος, επικαλυμμένα με ειδική κρέμα και τυλιγμένα με καρμπόν, ώστε να καθίσταται αδύνατος ο εντοπισμός τους από μηχάνημα ακτινών Χ.

Σύμφωνα με τον Λιμενάρχη, ο  52χρονος Έλληνας οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, όπως και οι συνεργοί του, καθώς τον περίμεναν στο λιμάνι με μια μερσεντές, δύο ακόμα άτομα, επίσης Έλληνες, ηλικίας 43 και 52 ετών.

Η επιχείρηση συνεχίστηκε και στην Αθήνα, όπου και συνελήφθη ένα ακόμα άτομο. Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται να είναι ο παραλήπτης των ναρκωτικών.

Όλοι οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις