Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα δάκρυα της γυναίκας του Κάμερον την ώρα της ανακοίνωσης της παραίτησης και το ...σφίξιμο στα χείλη του Βρετανού Πρωθυπουργού

Τα δάκρυα της γυναίκας του Κάμερον την ώ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι, λίγο πριν τις 10.30 βγήκε χέρι - χέρι από το νούμερο 10 της Downing Street, εκεί δηλαδή που είναι η πρωθυπουργική κατοικία με ένα χαμόγελο παγωμένο στα χείλη του.Παραιτήθηκε ο Κάμερον-Νέα ηγεσία τον Οκτώβριο-Brexit ψήφισε το 51,9%

Ο Ντέιβιντ Κάμερον είπε ότι η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία και ανακοίνωσε επι της ουσίας την παραίτησή του.
Είπε επίσης ότι θα αφήσει σε κάποιον άλλον τη φροντίδα της διεξαγωγής των διαπραγματεύσεων για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit.
«Οι Βρετανοί έλαβαν μία ξεκάθαρη απόφαση...και πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο ηγέτη για να αναλάβει τα ηνία», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον διευκρινίζοντας ότι θα παραμείνει στην πρωθυπουργία μέχρι το φθινόπωρο και την ανάδειξη νέου ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος από το συνέδριο του Οκτωβρίου.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η Σαμάνθα Κάμερον δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Στεκόταν όλη την ώρα δίπλα στον σύζυγό της αλλά έξω από το τηλεοπτικό πλάνο και σήκωσε το δεξί της χέρι και σκούπισε τα δάκρυα που κυλούσαν στα μάτια της.

φωτογραφίες: REUTERS

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight