Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Το πόρισμα της Τροχαίας περιμένει ο Δήμος μετά την εμπλοκή οχήματός του στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Βασίλη Γιαννακόπουλο-Το απόγευμα η κηδεία του 25χρονου

Πάτρα:Το πόρισμα της Τροχαίας περιμένει ...

Θρήνος στην πόλη για τον αγαπητό νέο

Το πόρισμα της Τροχαίας Πατρών για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Αυστραλίας το οποίο στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο Βασίλη Ι. Γιαννακόπουλο περιμένει ο Δήμος της Πάτρας προκειμένου να δει πως θα κινηθεί απέναντι στο πλήρωμα του αυτοκινήτου της πολιτικής προστασίας με το οποίο συγκρούσθηκε η μηχανή του άτυχου νέου.

Η κηδεία του Βασίλη θα γίνει στις 5 σήμερα το απόγευμα από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Οβρυάς.

Ο 25χρονος ήταν παιδί πενταμελούς οικογένειας που δούλευε από μικρός για να συνδράμει στις οικονομικές απαιτήσεις της οικογένειάς του. Τελευταία του δουλειά, υπάλληλος ταχυμεταφορικής εταιρείας με γραφεία στην οδό Νοταρά στην Πάτρα. Παράλληλα έκανε και τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών του πανεπιστημίου Πατρών.

Τραγική ειρωνεία, πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του. Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί οτι οι ευχές θα μετατρέπονταν σε θρήνο.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέλφια του όπως και οι φίλοι του. Άπαντες σοκαρισμένοι ακόμη από το αναπάντεχο τραγικό συμβάν.

(Πάτρα:Σήμερα η κηδεία του 25χρονου Βασίλη -"'Εφυγε" δύο μέρες μετά τα γενέθλιά του-"Ένα παιδί καλοσυνάτο που δούλευε και βοηθούσε την οικογένεια του"- ΦΩΤΟ από τον τόπο του τροχαίου)

Το Εργατικό Κέντρο για το τροχαίο με θύμα τον Βασίλη Γιαννακόπουλο: «Να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και εάν αναλογούν»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις