Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο επίκεντρο σύσκεψης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η επισκευή του 11ου Λυκείου Πατρών

Στο επίκεντρο σύσκεψης στην Περιφέρεια Δ...

Διενεργήθηκε αυτοψία στο κτίριο

Το ζήτημα του κτιρίου του 11ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Πυροσβεστείο) συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και την παρουσία της Φωτεινής Συριώτη - Κυπραίου, προέδρου της Ένωσης Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων του Σχολείου.

Στο κτίριο, σύμφωνα με αυτοψία που διενεργήθηκε από το τμήμα Αρχιτεκτονικού Έργου και Η/Μ του Δήμου Πατρέων, το Νοέμβριο του 2014,  διαπιστώθηκε χρειάζονται παρεμβάσεις για την συντήρηση της σχολικής μονάδας, καθώς και επισκευές στα εξωτερικά μέρη του.

Όπως τονίστηκε, είναι αναγκαίο και πολύ σημαντικό να αποκατασταθούν οι βλάβες στο κτίριο δεδομένου ότι η ασφάλεια των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Αν και δεν προέκυψε από τον έλεγχο πρόβλημα στατικής επάρκειας η αποκατάσταση των φθορών είναι αναγκαία  έτσι ώστε να αποκλειστεί και να μηδενιστεί ο κίνδυνος ατυχήματος στο χώρο του σχολείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναγνωρίζει την ανάγκη της επισκευής διατυπώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Π.Ε. Αχαΐας στους γονείς και στους εκπροσώπους τους, αλλά και την  συνδρομή της Π.Δ.Ε. προς το Δήμο Πατρέων, που είναι ο αρμόδιος φορέας για την αποκατάσταση των βλαβών.

Στη σύσκεψη εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Λυκείου συμμετείχαν ο πρόεδρος Παντελής Κυπριανός, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Δελαπόρτας, η ταμίας Έφη Στεργίου - Τριτάρη και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Στεργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις