Όλες οι λεπτομέρειες
Μετά τις μεγάλες συναυλίες του Πάσχα, στην Πάτρα και τη Ζάκυνθο, νέες καλλιτεχνικές δραστηριότητες αρχίζουν για την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ.
Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα στις 7.30, η Οικολογική Κίνηση Πάτρας- Εν Αιθρία, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας της, στο Συνεδριακό Κέντρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της πόλης μας.
Εκτός των άλλων, στην εκδήλωση αυτή, θα λάβει μέρος ο κιθαρίστας- συνθέτης και διευθυντής του ορχηστρικού τμήματος ‘’Vibrato’’ του Οργανισμού, Γιώργος Αθανασακόπουλος, που μαζί με την καταξιωμένη συμπολίτισσα ερμηνεύτρια- μουσικό, Δέσποινα Κριμπά, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα σύγχρονης Ελληνικής μουσικής για κιθάρα και φωνή.
Την Κυριακή το βράδυ στις 8.30, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού με τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, προσκλήθηκε και θα λάβει μέρος στην εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, που θα πραγματοποιηθεί στην ανακαινισμένη αίθουσα ‘’ROYAL’’ [Παλαιό Πτωχοκομείο], όπου και θα ερμηνεύσει τα πιο κάτω έργα: ‘’ΤΙ ΘΕΛΩ’’, Στίχοι: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΣΙΝΗΣ, μουσική: ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Επεξεργασία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ,‘’IMAGINE’’, μουσική: JOHN LENNON, Επεξεργασία: CHUCK CASSEY,‘’LET THE SUNSHINE IN’’, Από το Μιούζικαλ ‘’Hair’’, μουσική: GALT MAC DERMOT, Επεξεργασία: MATTHIAS Ε. BECKER & ‘’LA CUMPARSITA’’, Argentinian Tango, επεξεργασία: GERARDO MATOS RODRIGUEZ. Πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά, ενώ κρουστά, ο Γιώργος Λαμπράκος.
Τέλος το Σαββατοκύριακο ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός, ως μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής, θα μετάσχει των εργασιών του 6ου Παγκοσμίου Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, που θα πραγματοποιήσει η Χορωδία ‘’Κοραής’’ Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Τελετών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








