Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθεροι οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Ισχυρίζονται ότι κάποιος άρπαξε το παιδί τους – Η νέα εκδοχή του παππού - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθεροι οι γονείς της 4χρονης Μαρίας –...

Τι λέει ο παππούς για να στηρίξει τη θέση των γονιών

Ελεύθεροι αφέθησαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς της 4χρονης Μαρίας μέχρι τις 6 Μαΐου όπου και ορίστηκε η νέα δικάσιμος και θα τεθούν ξανά ενώπιον Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.  Την αναβολή προκάλεσε η αποχή των δικηγόρων.

Ο πατέρας και η μητέρα της 4χρονης συνεχίζουν να θεωρούν ότι κάποιος άρπαξε το παιδί και αυτό κατέθεσαν στον εισαγγελέα. Για την αστυνομία, όμως, το σενάριο της απαγωγής δεν στηρίζεται από πουθενά και θεωρούν ότι το παιδί έφυγε από την επιτήρηση των γονέων τους και έζησε αυτήν τη σκληρή, για την ηλικία της περιπέτεια. Το παιδί είναι μία χαρά και σε πολύ καλή διάθεση στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" όπου και βρίσκεται.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μετά και τις πληροφορίες που φέρεται να έδωσε η μικρή Μαρία στους ψυχολόγους, (υποστήριξε ότι η μητέρα της την άφησε στο δάσος), η αστυνομία ερευνά τους γονείς της μικρής για πιθανή εμπλοκή τους στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης κόρης τους. Ερευνούν καταρχήν την μητέρα της μικρής.

Ο παππούς ωστόσο κατηγορεί τους αστυνομικούς για τη στάση τους και επιμένει ότι το παιδί υπήρξε θύμα απαγωγής, πιθανότατα από άτομο που είχε προηγούμενα με την οικογένεια.

"Το παιδί το πήρε χέρι και μακάρι με τη μέθοδο του DNA να βρουν ίχνη και να τους ανακαλύψουν” λέει ο παππούς της μικρής Μαρίας  μιλώντας στο newsit.gr.

“Πιστεύω ότι είναι κάποιος άνθρωπος που θεωρεί ότι είτε εγώ, είτε ο γιος μου του έχουμε κάνει κακό”, λέει ο παππούς της μικρής και δηλώνει στους δημοσιογράφους πως η μικρή Μαρία του είπε πως την πλησίασε ένας άνδρας, την πήρε αγκαλιά και της είπε πως θα την πάει στη μητέρα της.

Μάλιστα όπως τονίζει ο ίδιος ρώτησε την μικρή εάν το πρωί ήπιε γάλα και εκείνη όπως ισχυρίζεται του απάντησε πως της έδωσαν γάλα.

Ωστόσο όπως τονίζει η μικρή δεν μπορούσε να δώσει πληροφορίες για του που την πήγαν.

Οι αστυνομικοί ωστόσο θεωρούν ότι οι γονείς έχουν την ευθύνη για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Η μικρή Μαρία είναι χαρακτηριστικό ότι επανέλαβε πολλές φορές τη φράση “εσύ με άφησες στο δάσος” στη μητέρα της. Η στάση αυτή του μικρού κοριτσιού σε συνδυασμό με το ψυχολογικό προφίλ της μητέρας, αλλά και ένα μάλλον βίαιο περιβάλλον στο οποίο θεωρούν ότι ζούσε τους κάνει να στρέφουν την έρευνα στις κινήσεις των γονιών.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού που θα δικαστούν απ' το αυτόφωρο επιμένουν ότι το παιδί έμεινε για λίγη ώρα μόνο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αρνούνται ότι έχουν την παραμικρή ανάμιξη στην εξαφάνιση και ισχυρίζονται ότι το παιδί είτε χάθηκε είτε έπεσε θύμα απαγωγής.

Οι γονείς της μικρής Μαρίας

Οι γονείς της μικρής Μαρίας

Οι γονείς της μικρής Μαρίας

Ο πατέρας της 4χρονης

Ο πατέρας της 4χρονης

Ο πατέρας της 4χρονης

Σήμερα οι γονείς της τετράχρονης η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής από το Σκαραμαγκά και βρέθηκε σώα 20 ώρες αργότερα, θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστούν .

Χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία σε βαθμό πλημμελήματος και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που πέρασαν τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, φέρονται να υποστήριξαν ενώπιον του εισαγγελέα πως κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι, όταν το άφησαν μόνο του για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είπε η μικρή Μαρία-Ειρήνη στους παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τετράχρονη φέρεται να είπε στους ψυχολόγους, που την παρακολουθούν, ότι πήγε να δει το μικρό άλογο του παππού της και ακολουθώντας το σκυλάκι της βρέθηκε στο δάσος. Αφού έπαιξε, κουράστηκε και την πήρε ο ύπνος. Όπως φέρεται να είπε το κοριτσάκι δεν άκουσε να τη φωνάζει κανείς από τους γονείς του και εκείνο φοβήθηκε, γιατί δεν ήξερε πώς να επιστρέψει σε αυτούς. Έτσι, «ξάπλωσα και κοιμήθηκα στα χορτάρια».

Το παιδί παρέμεινε για ένα ακόμη βράδυ στο νοσοκομείο Παίδων, μέχρις ότου αποφασισθεί το τι θα γίνει με τους γονείς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η  μητέρα της τετράχρονης κατέθεσε αίτημα μέσω του δικηγόρου της να της επιτραπεί να δει το παιδί της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους, όμως, δεν έγινε δεκτό. Κατά πληροφορίες το παιδί, τις δυο μέρες που είναι στο νοσοκομείο ζητά συνεχώς τη μητέρα του, ενώ χάρηκε ιδιαίτερα όταν το επισκέφθηκε ο πατέρας του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις