Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ούτε νερό δεν ήπιε ο Πελετίδης στη συνάντησή του με την Τασία Χριστοδουλοπούλου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του thebest.gr

Ούτε νερό δεν ήπιε ο Πελετίδης στη συνάν...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο δήμαρχος Πατρέων άσκησε κριτική στην αντιπρόεδρο της Βουλής και στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Βουλής το απόγευμα της Κυριακής

Έχοντας στο πλευρό του τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Θανάση Παφίλη, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μετά από την πορεία 220 χιλιομέτρων που έκανε, έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στη Βουλή. Εκεί συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο του Σώματος Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία και παρέλαβε εκ μέρους του Κοινοβουλίου την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για το θέμα.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου καλωσόρισε τον δήμαρχο και του προσέφερε κάθισμα να ξεκουραστεί, ρωτώντας τον εάν θέλει κάτι να πιει, μετά από τόση πεζοπορία. Ο Κώστας Πελετίδης όμως αρνήθηκε, λόγω της πίεσης του χρόνου, καθώς ακολουθούσε η ομιλία του στο Σύνταγμα και η συναυλία και ήθελε να είναι συνεπής καθώς οι συγκεντρωμένοι έπρεπε μετά τις 8 το βράδυ να αρχίσουν να αποχωρούν από την Αθήνα για την Πάτρα.

Πάντως ο δήμαρχος μιλώντας αργότερα από την εξέδρα, άσκησε κριτική στην κυρία Χριστοδουλοπούλου, αφού όπως είπε η αντιπρόεδρος του είπε πως «η αγάπη μας είναι μεγάλη για τους ανέργους, αλλά οι ισχυροί έχουν άλλα σχέδια», φράση που κατά τον δήμαρχο σημαίνει ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μη ταξική και αποτελεί απόδειξη πως είναι με τους ισχυρούς.

Ο φωτορεπόρτερ του thebest.gr Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος κάλυψε τη συνάντηση, από όπου και οι φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

 

Αποστολή του thebest.gr στην πορεία κατά της ανεργίας: Φωτορεπορτάζ και όλα τα παραλειπόμενα από την συγκινητική υποδοχή στο Χαϊδάρι

Αποστολή του thebest.gr στην πορεία κατά της ανεργίας: Φωτορεπορτάζ και όλα τα παραλειπόμενα από την συγκινητική υποδοχή στο Χαϊδάρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις