Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποστολή του thebest.gr στην πορεία κατά της ανεργίας: Φωτορεπορτάζ και όλα τα παραλειπόμενα από την συγκινητική υποδοχή στο Χαϊδάρι

Αποστολή του thebest.gr στην πορεία κατά...
Βγενόπουλος Φάνης

ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου, όπου έγιναν δεκτοί οι Πατρινοί οδοιπόροι το μεσημέρι της Κυριακής, το κλίμα ήταν γιορτινό. Όλοι άνθρωποι του Δήμου, με πρώτο τον δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, ήταν εκεί από νωρίς για να ετοιμάσουν τα της υποδοχής: Τα μεγάφωνα, τα πανό, οι καρέκλες, το φαγητό.

Όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερος κόσμος ερχόταν στο Δημαρχείο και όλοι το πρώτο που ρωτούσαν, ήταν που βρίσκεται η πορεία των Πατρινών και πότε θα φτάσει στο δημαρχείο.

Όσο για τους εργαζόμενους του Δήμου, προσέφεραν στους Πατρινούς που είχαν φτάσει νωρίτερα με το λεωφορείο, μια ζεστή φιλοξενία.

Το κλίμα φορτίστηκε όταν έγινε γνωστό πως η πορεία των Πατρινών είναι κοντά. Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που ήδη είχε φτάσει στο χώρο, βγήκε στο δρόμο περιμένοντας τους οδοιπόρους. Κατά μήκος τους δρόμου οι κάτοικοι περίμεναν και αυτοί στο πεζοδρόμιο. Μόλις είδαν από μακριά την πορεία να φτάνει άρχισαν να χειροκροτούν συγκινημένοι και να επεφημούν τον δήμαρχο και τους διαδηλωτές.

Μετά την υποδοχή και τις ομιλίες ακολούθησε γλέντι παρά την μεγάλη κούραση.

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις