Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα καλύτερα πάρτυ του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού

Τα καλύτερα πάρτυ του τελευταίου Σαββατο...

Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες

Τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και σε όλα τα καφέ - μπαρ της πάτρας έχει στηθεί ένα ατελείωτο πάρτυ. Συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο ενδεικτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

«Πάρε το …όργανό σου κι έλα στο Φαγιούμ»

Τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς και το εστιατόριο - μπαρ «Φαγιούμ» της άνω πόλης μας προσκαλεί σε ένα πάρτυ όπως αυτά της παλιάς καλής παρεΐστικης εποχής. «Πάρε το όργανό σου κι έλα στο φαγιούμ» το θέμα του πάρτυ που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει τους αυθεντικούς καρναβαλιστές της Πάτρας. Το κλασικό μενού του «Φαγιούμ» ισχύει κανονικά στο πατάρι για τους λάτρεις της κουζίνας του, ενώ στο ισόγειο το «μενού» περιλαμβάνει ψαγμένη καρναβαλική μουσική και πολύ ποτό. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιπλέον η καρναβαλική διακόσμηση περιλαμβάνει τις μάσκες- έργα τέχνης της αξέχαστης Πόλας Παναγιωτοπούλου. Βασιλείου Ρούφου 7-9 (μπροστά από το Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο) Τηλ. 2610270557, 6976531461

«Θεατράλε»

Το τελευταίο Σάββατο 12 Μαρτίου της Αποκριάς φέτος θα γίνει το πάρτυ «Θεατράλε» σε σύμπραξη Λιθογραφείου - Banana Moon με προσκεκλημένους ηθοποιούς και ονόματα έκπληξη, στο θέατρο «Λιθογραφείο». Εμπνεύσου από την αγαπημένη σου ταινία - σειρά - θεατρική παράσταση για το πιο Θεατράλε party.
Είσοδος 25€ - Free Dance - Free Drink - Free Wine - Carnival Buffet!

Για προσκλήσεις Τηλ. επικοινωνίας: 2610 333876, 6944750094

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

EYES WIDE SHUT "MATIA ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ"

Το καθιερωμένο πάρτυ "Μάτια ερμητικά κλειστά" εμπνευσμένο από την γνωστή ταινία του Κιούμπρικ με πρωταγωνιστές την Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρουζ πραγματοποιεί με πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια το Bodegas της Ρήγα Φεραίου. Ο γνωστός πεζόδρομος που αποτελεί το κεντρικότερο σημείο συγκέντρωσης του Πατρινού Καρναβαλιού θα γεμίσει με λάμψη χολιγουντιανή...

Το Βodegas μας καλει να βαλουμε τον αισθησιασμο μας την μασκα μας και να γινουμε μερος ενος παρτυ που θα συζητηθει!

"ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ" το αριστούργημα του Στάνλεϋ Κιούμπρικ ξαναζωντανεύει και παίζεται και στις 2 αιθουσες του στυλατου και πολυφημισμενου bodegas!

EYES WIDE SHUT "MATIA ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ" - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

BODEGAS wine bar restaurant - πεζοδρομος Ρήγα Φεραίου

Τηλ. 261 022 1113

Και ο Ρουβάς καρναβαλίζεται στην Πάτρα

Ο  Σάκης Ρουβάς και γνωστοί Πατρινοί καρναβαλιστές θα αποχαιρετήσουν μαζί το Πατρινό Καρναβάλι του 2016. Ο λόγος για τα γκρουπ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα πάρτυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (με την ιδιαιτερότητα ότι είναι απογευματινό, αφού ξεκινά αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης). Το ραντεβού δίνεται στις 8 το βράδυ στο ανακαινισμένο Παλαιό Πτωχοκομείο, νυν ROYAL Theatrer-Bar- Restaurant στην Ακτή Δυμαίων.

E X T R A T E R R E S T R I A L

Το φετινό καρναβάλι, έρχεται από....άλλο πλανήτη...
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φαγιούμ παρτάρει την τελευταία Κυριακή σε εξωγήινη ατμόσφαιρα.

Αστροναύτες, διαστημόπλοια, πλανήτες, εξωγήινοι, διαστημικοί ήρωες και εχθροί, είναι μερικές μόνο από τις προτεινόμενες εμφανίσεις... Απαραίτητο συστατικό η τρέλα και το χαμόγελο σας. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι μαύρες τρύπες αναμένουν να τις εξερευνήσουμε..

Φαγιούμ Βασιλείου Ρούφου 7-9 (μπροστά από το Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο) Τηλ. 2610270557, 6976531461

Μια εβδομάδα πάρτυ στο Απέριττο

Όλη την εβδομάδα του Καρνάβαλου στο ΑΠΕΡΙΤΤΟ μας προσκαλούν σε ένα non stop ξεφάντωμα! Αποκορύφωμα το πάρτι μασκέ-γενεθλίων (22 χρόνια!) την Κυριακή της Αποκριάς με free drink και φαγητό και τιμή κατ'άτομο .......12 ευρώ! Με την ευκαιρία θα δοθούν και cd με το πρόγραμμα του Νίκου Μπαλή!

Προσκλήσεις διατίθενται στο κατάστημα και τηλ κρατήσεων 2610 620179

Και μεσημεριανά πάρτυ

Και κατά τη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου της Αποκριάς συνεχίζονται τα μεσημεριανά live του REMENTZO. Ειδικά για το τελευταίο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου εκτός από το μεσημέρι το ραντεβού έχει κλείσει και για το βράδυ της Κυριακής, με την ορχήστρα του REMENTZO, να κρατά το κέφι στα ύψη!

Τηλ: 6984759371

Διαβάστε επίσης

Καρναβαλιστείτε απολαμβάνοντας γνήσια Καρναβαλικά Αχαϊκά ποτά-Δείτε τι επιλογές έχετε

ΑΥΤΟΙ είναι ΟΛΟΙ οι καλλιτέχνες που θα επισκεφθούν την Πάτρα τις τελευταίες μέρες του Καρναβαλιού

The Best Carnival: Ο οδηγός της Πατρινής αποκριάς, έκανε... εμφάνιση στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight