Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυναμικό παρών και από τους καταστηματάρχες εστίασης της Αχαΐας στην κινητοποίηση της Πέμπτης

Δυναμικό παρών και από τους καταστηματάρ...

Κάλεσμα σε όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στα γραφεία του συλλόγου, την Πέμπτη 4/2/2016 στις 10 το πρωί

Ο Σύλλογος ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας) όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, εν όψει της Πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 4/2/2016 από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις με σκοπό τη διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, συμφώνησε να συμμετέχει σε μια μόνιμη επιτροπή συντονισμού όλων των κλάδων που θίγονται από αυτό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, ο Σύλλογός μας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της πολιτικής κατάστασης που φέρνει συνέχεια επώδυνα μέτρα, αφουγκράζεται τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις ανησυχίες και το οικονομικό αδιέξοδο που έχουν περιέλθει οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις του κλάδου μας.

Προσπαθεί να βρει τρόπους αντίδρασης, κομψούς και ανώδυνους για εμάς και τους συμπολίτες μας, γιατί αυτό επιτάσσει ο χαρακτήρας του επαγγέλματός μας.

Δε ζητάμε να κλείσουν τα μαγαζιά μας, γιατί γνωρίζουμε πως αυτό θα αποτύγχανε. Θα αποτύγχανε γιατί με την είσοδο στο επάγγελμά μας εκατοντάδων πλέον συμπολιτών μας από άλλα άσχετα επαγγέλματα, αυτό δημιουργεί τρομακτικό και ανεξέλεγκτο ανταγωνισμό και έλλειψη κάθε δεοντολογίας, οπότε το εγχείρημα είναι ανέφικτο.

Δεν περισσεύει ούτε το τελευταίο ευρώ γιατί εμείς εκτός του ασφαλιστικού έχουμε και την ταφόπλακα του ΦΠΑ 23% και πλείστα άλλα βάρη ασήκωτα.

Προτρέπουμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία, αφ’ ενός τοποθετώντας μία αφίσα που θα  διανεμηθεί στην πρόσοψη των καταστημάτων εστίασης και αφ’ ετέρου να συμμετέχουν στη διαδήλωση της Πέμπτης 4/2/2016.

*Τέλος όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ όπου πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Γιώργος Κοτοπούλης, απευθύνεται κάλεσμα σε όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Αράτου 21, την Πέμπτη 4/2/2016 στις 10 το πρωί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις