Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ετοιμάζουν "απόβαση" στην Πάτρα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες- Ένταση στο Αγρίνιο σ' εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ετοιμάζουν "απόβαση" στην Πάτρ...

Σε τουλάχιστον 3 σημεία κλείνουν τους δρόμους

00:15 Στο κέντρο της Πάτρας με τα τρακτέρ τους κατεβαίνουν την Πέμπτη το πρωί στο πλαίσιο της Πανελλαδικής απεργίας, οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες την σχετική απόφαση πήραν το βράδυ της Δευτέρας σε συνέλευση που πραγματοποίησαν στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας.

 

20:50 Πιστοί στ’ απογευματινά τους ραντεβού με τους αποκλεισμούς δρόμων στην Αχαΐα αλλά και τους υπόλοιπους Νομούς της Δυτικής Ελλάδας είναι οι αγρότες που αντιδρούν για το νέο Ασφαλιστικό.

Οι συγκεντρωμένοι παραγωγοί παρέταξαν τα τρακτέρ τους στη μέση του δρόμου στην Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας ενώ, και στην άλλη πλευρά του Νομού στο Αίγιο, οι αγρότες της περιοχής έκλεισαν τη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών στο ύψος των βενζινάδικων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο μπλόκα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών. Κλειστή για έξι ώρες είναι (17:00 έως 23:00) η Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην Αιτωλοακαρνανία ενώ στο δρόμο παραμένουν και οι συνάδελφοί τους στην Ηλεία.

Στο μεταξύ ένταση προκλήθηκε στην απογευματινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα το Ασφαλιστικό.

Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν και αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις. Οι αγρότες "μπλόκαραν" την είσοδο του κτιρίου όπου θα γινόταν η εκδήλωση, η οποία τελικά όμως πραγματοποιήθηκε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δυτ. Ελλάδα:Εξάωρος αποκλεισμός σήμερα στην Αντιρρίου -Ιωαννίνων - Κλιμακώνουν τον αγώνα οι αγρότες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις