Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση παρουσίασης και απονομής πλατινένιου δίσκου στον Πατρινό ερμηνευτή Δημ. Δημόπουλο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση παρουσίασης ...

Η εκδήλωση όπου παρέστη πλήθος κόσμου, έγινε στην αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πολύ κόσμου που είχε γεμίσει την αίθουσα «Αίγλη» στο ισόγειο του συγκροτήματος της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016, η παρουσίαση του cd με τίτλο «Πάμε Ξανά» του ταλαντούχου Πατρινού τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλου.

Παράλληλα στην εκδήλωση έγινε και η απονομή του «πλατινένιου» δίσκου στον Δημήτρη Δημόπουλο και sτους δημιουργούς του cd καθώς o δίσκος σε μία δύσκολη εποχή όπως η σημερινή και με την δισκογραφία πεσμένη, έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 16.000 αντίτυπα.

Παρών στην όμορφη εκδήλωση ήταν και ο δημιουργός των τραγουδιών, ο γνωστός μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος, ο οποίος με την ορχήστρα του «Εν Χορδώ» συνόδευσε τον Δημήτρη Δημόπουλο, σε χαρακτηριστικά τραγούδια αυτού του cd.

Την εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την δισκογραφική εταιρεία «Melon music», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Π. Ρηγόπουλος ενώ για τους δημιουργούς και το περιεχόμενο της  παραγωγής, μίλησε ο συγγραφέας και παραγωγός Αθηναϊκών  δισκογραφικών εταιρειών, Κώστας Παπασπήλιος.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι απονομές των «πλατινένιων» δίσκων:

στον τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλο, από τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Θεόδωρο Αγγελόπουλο, στον μαέστρο Θοδωρή Γεωργόπουλο, από την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλοι μαζί για την Πάτρα», στο Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας Βίβιαν Σαμούρη, στην αίθουσα ηχογραφήσεων «Best  Of», από τον α΄ επιλαχόντα των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝΕΛ Αχαΐας, Γιάννη Λαϊνιώτη και στον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας «Melon Music», Κώστα Μπεκιάρη, από τον πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αλέξη Σκαρμέα.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Γιώργος Πετρίτσης, Πατρινοί τραγουδιστές και μουσικοί, όπως οι Σπύρος Πανταζόπουλος, Διονυσία Καρόκη, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Σάκης Καντάς, Βασίλης Ακριβός κ.ά, ο τηλεοπτικός παραγωγός στο «Αχελώος tv» Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, δημοσιογράφοι, παραγωγοί και ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών κ.ά.

Οι φωτογραφίες από την μουσική εκδήλωση είναι του Γιάννη Πεφάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight