Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώτη συνέντευξη του Κώστα Φαλελάκη μετά την κηδεία του Μηνά Χατζησάββα - "Με πληγώνει η υποκρισία της κοινωνίας"...

Η πρώτη συνέντευξη του Κώστα Φαλελάκη με...

Τι είπε για τα όσα επακολούθησαν της κηδείας του συντρόφου του

"Ο Μηνάς θα ήθελε να σωπάσω. Ότι είχα να πω το είπα στην κηδεία του. Ο προβολέας της ζωής μου έσβησε.. Θα πω μόνο δυο λογια... Με πληγώνει η υποκρισία της κοινωνίας... Για παράδειγμα. Ενώ όλοι ήξεραν για το AIDS, έγινε γνωστό όταν πέθανε ο Ροκ Χάτσον. Τώρα έπρεπε να πεθάνει ο Μηνάς για να μαθευτεί κάτι που όλοι ήξεραν; Ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν αυτονόητα πράγματα με τον σύντροφό τους; Δηλαδή όταν έφυγε ο Μηνάς ανακάλυψαν όλοι αυτό το πρόβλημα; Γνωρίζω πολλά ζευγάρια που πέρασαν χειρότερα.. Που οι συγγενείς δεν άφησαν τον σύντροφο να πάει ούτε στην κηδεία! Εγώ ήμουν τυχερός... με αγαπούσαν... Είπα πολλά όμως δε θέλω να πω άλλα"... είπε στο tlife ο Κώστας Φαλελάκης μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά μετά την κηδεία του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα.

Με εντυπωσίασε η αγάπη σας με το Μηνά. Μπορεί εσείς να μη το έχετε καταλάβει αλλά ο κόσμος το ένιωσε... Δεν είμασταν μόνο εμείς... πιστέψτε με υπάρχουν πολλά ζευγάρια που αγαπιούνται τόσο και ακόμα πιο πολύ. 

Για τον Φαήλο Κρανιδιώτη και όσα με αγένεια είπε γι΄αυτον, στην αρχή δεν ήθελε να απαντήσει καθόλου. Μετά όμως θέλησε να απαντήσει μόνο με ένα ποίημα του Γερμανού Πάστορα Μάρτιν Νίμελερ:

"Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.Δεν ήμουν τσιγγάνος.Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.Δεν ήμουν κομμουνιστής.Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.Δεν ήμουν εβραίος.Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλόνισε ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα στην κηδεία: «Προσδοκούσε αυτό το γ@μημένο σύμφωνο συμβίωσης»

Όταν ο Μηνάς Χατζησάββας υποδυόταν τον Σιρανό στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με συμπρωταγωνιστή τον Κώστα Φαλελάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight