Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χωρίς μέριμνα "Η Μέριμνα" - Κίνδυνος για το Κέντρο Διημέρευσης

Πάτρα: Χωρίς μέριμνα "Η Μέριμνα&quo...

Δεν εισπράττει νοσήλια γιατί ακόμα δεν έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο "Η Μέριμνα". Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίασή του της 29ης Οκτωβρίου 2015, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, "συζήτησε μεταξύ άλλων και θέματα που εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα και που η λύση τους απαιτεί πολιτικές αποφάσεις.

Μεταξύ αυτών και δεσπόζουσας σημασίας για την βιωσιμότητα του Ιδρύματος αποτελεί η ανάγκη υπογραφής σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ για την ήδη λειτουργούσα υπηρεσία του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) προκειμένου να εισπράττονται τα ανάλογα νοσήλια. Το θέμα αυτό είχε συζητηθεί και κατά την κοινή σύσκεψη του παρελθόντος Ιουνίου με τους βουλευτές του Νομού και εκπροσώπους του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Παρά την κατανόηση του θέματος και την αναγνώριση από όλους της ανάγκης επίλυσης της εκκρεμότητας αυτής, μέχρι σήμερα δεν έχουν ούτε καν δρομολογηθεί οι διαδικασίες ώστε να δοθεί  λύση.

Για τον λόγο αυτό διαμαρτυρόμαστε, υπενθυμίζοντας ότι η όποια περαιτέρω καθυστέρηση ενέχει κινδύνους για την ίδια την ύπαρξη του Ιδρύματος για την οποία δεν θα είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι.

Σήμερα επανερχόμενοι στο θέμα  αυτό, ζητούμε την επίλυσή του και επιζητούμε την ενεργό και έμπρακτη στήριξη του εύλογου αιτήματός μας από όλους τους εκπροσώπους και φορείς της πόλεως και του Νομού μας: βουλευτές, Περιφερειακό Συμβούλιο, Δημοτικό Συμβούλιο.

Πιστεύουμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη άμεσης επίλυσης ενός  θέματος, ζωτικής σημασίας για το μέλλον του Ιδρύματος, και ότι θα συνδράμουν τις προσπάθειές μας με τις δέουσες ενέργειες τις οποίες και αναμένουμε".

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

H Πρόεδρος             Ο Γραμματέας

 

 

 

Γεωργία Κοκκίνου         Θεοφάνης Μαγιώνος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις