Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κάλπες πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ- "Πρεμιέρα" για τους 53"- Δύο οι υποψήφιοι για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της ΚΟ του κόμματος

Κάλπες πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ- "Πρεμιέρα&...

Οι υποψήφιοι

Νεώτερη ενημέρωση: Η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που παίρνει τον δρόμο προς τη Βουλή, κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, α' αντιπρόεδρος της Βουλής προτείνεται ο Τάσος Κουράκης, β' ο Γιώργος Βαρεμένος και γ΄ η Τασία Χριστοδουλοπούλου. "Σφήνα" στην προεδρική πρόταση επιχείρησαν να μπουν 5 βουλευτές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις θέσεις των αντιπροέδρων. Αυτό υποχρέωσε τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε ψηφοφορία. Οι πέντε βουλευτές που συμμετείχαν στη ψηφοφορία είναι οι Εύη Καρακώστα, Χαρά Καφαντάρη, Νίκος Συρμαλένιος, Δημήτρης Γάκης και ο Μουσταφά Μουσταφά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, έλαβαν:

Κουράκης 81 ψήφοι
Βαρεμένος 68 ψήφοι
Χριστοδουλοπούλου 68 ψήφοι
Μουσταφά 54
Καφαντάρη 50
Συρμαλένιος 50
Γάκησ 24
Καρακώστα 14

 

- Εμμονή με τις κάλπες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει αυτήν την ώρα στη Βουλή. Μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τα μηνύματα  στην ομάδα των “53+”, (O Τσίπρας σφίγγει τα...λουριά: Να περιοριστούν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις- Τέλος οι δηλώσεις στο πόδι και χωρίς πολιτική συνεννόηση), αναμένεται να στηθούν κάλπες για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος, αλλά και τους αντιπροέδρους της Βουλής.

Υποψήφιοι για τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο “προεδρικός” Σωκράτης Φάμελλος και ο Χρήστος Μαντάς, προερχόμενος από το μπλοκ των “53+”.

Αυτήν την ώρα σε εξέλιξη είναι, στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η ψηφοφορία για τις θέσεις των αντιπροέδρων της Βουλής.

Τα ονόματα που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας είναι: για α' αντιπρόεδρο τον Τάσο Κουράκη, για β' αντιπρόεδρο την Τασία Χριστοδουλοπούλου και για γ' αντιπρόεδρο τον Γιώργο Βαρεμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ενδιαφέρον για μια θέση στο προεδρείο της Βουλής έχουν εκδηλώσει άλλοι 5 βουλευτές, κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να στήσει... πάλι κάλπες αυτήν την ώρα σύμφωνα με το newsit Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει και για την ανάδειξη των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος, πιθανότατα αύριο.!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις