Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Οι Γιατροί του Κόσμου» το σαββατοκύριακο στην Πάτρα

«Οι Γιατροί του Κόσμου» το σαββατοκύριακ...

Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα θα βρίσκεται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πλ. Γεωργίου

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Οι Γιατροί του Κόσμου» με την υποστήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Vodafone, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Μέσα από μία σειρά επισκέψεων της Κινητής Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής Μονάδας σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, οι Γιατροί του κόσμου θα παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης  σε αυτές για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα αυτό το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 θα βρίσκεται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου από τις 9 το πρωί έως τις 14:00.

Η Μονάδα θα παρέχει δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες:

παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση, φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων, προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας και εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.

*Να προσθέσουμε πως η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 58.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις