Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Το ξεχωριστό αντίο των εργαζομένων της Δ/νσης Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στον Διευθυντή τους που αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης

Δυτική Ελλάδα:Το ξεχωριστό αντίο των εργ...

Συνταξιοδοτείται μετά απο 35 χρόνια υπηρεσίας ο Νίκος Σαραφόπουλος

Με ένα συγκινητικό κείμενο αποχαιρετούν οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας- Ηπείρου & Ιονίων Νήσων  του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας τον Διευθυντή της υπηρεσίας Νίκο Σαραφόπουλο ο οποίος μετά από 35 χρόνια παρουσίας στο Υπουργείο Εργασίας αποχωρεί με συνταξιοδότηση.

Στο κείμενό τους αναφέρουν:

Μετά από την πολύχρονη (35ετία) παρουσία και προσφορά στο Υπουργείο Εργασίας (εν συνόλω), αποχώρησε με συνταξιοδότηση ο Διευθυντής μας Νίκος Σαραφόπουλος.

Στο Υπουργείο Εργασίας και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας υπάρχει η σφραγίδα του ως ανθρώπου, επιστήμονα και υπαλλήλου, αλλά και στην Πάτρα, όπου με το έργο του «Λεύκωμα Αχαϊκής Βιομηχανίας» την ανέδειξε.

Πραγματικά πρέπει να είναι υπερήφανος για το έργο, που επιτέλεσε στα χρόνια της υπαλληλικής του θητείας, το οποίο από μόνο του αποτελεί ανεξίτηλο αποτύπωμα μιας φωτεινής επαγγελματικής διαδρομής.

Δεν είναι τυχαίο που η παρουσία του και προσφορά του αυτή ξεπέρασε τα όρια της Πάτρας, με αποτέλεσμα η αναγνωσιμότητα του με τα παραπάνω χαρακτηριστικά να είναι γνωστή και σε πολλές άλλες τοπικές κοινωνίες.

Αδιαμφισβήτητα η επαγγελματική αποχώρηση του Νίκου Σαραφόπουλου, δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό και το βάρος, που καλούμαστε όλοι οι συνάδελφοί του να σηκώσουμε, ώστε να το καλύψουμε όσο μπορούμε, είναι πολύ μεγάλο, αποτελεί όμως υποχρέωσή μας, όχι τυπική αλλά ουσιαστική απαιτώντας μεγάλη προσπάθεια και συλλογικό πνεύμα συνεργασίας.

Στην προσπάθειά μας αυτή ελπίζουμε πως ο Νίκος θα βρει τρόπους να είναι αρωγός μας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του. Εξάλλου για όλους μας ήταν και είναι πραγματικός δάσκαλος και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό μας τομέα.

Όλοι  εμείς οι συνάδελφοι - συνεργάτες του Νίκου Σαραφόπουλου απ΄ όλη την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία  Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας- Ηπείρου & Ιονίων Νήσων  του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας τον ευχαριστούμε από καρδιάς !

Νίκο, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, να περνάς καλά και είμαστε βέβαιοι ότι και η μετα-υπηρεσιακή σου πορεία θα είναι εξίσου συναρπαστική όσο και η υπηρεσιακή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις