Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εγρήγορση καλεί τους δημότες ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας, λόγω σκουπίδιων

Σε εγρήγορση καλεί τους δημότες ο Ιατρικ...

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας επανέρχεται και θέτει ζήτημα υγείας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την παραμονή των σκουπιδιών στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Πύργου, 15 συνεχείς μήνες, ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας επανέρχεται στο σοβαρό αυτό ζήτημα, ζητώντας για πολλοστή φορά, την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων.

«Ο  Ιατρικός Σύλλογος  Πύργου-Ολυμπίας,  επ΄ ευκαιρία  της  έναρξης  της νέας σχολικής χρονιάς,  αλλά  και με δεδομένο  ότι  το «πάγιο»  πλέον πρόβλημα  των απορριμμάτων στο Δήμο μας  «επανακάμπτει», θεωρεί 
υποχρέωση και καθήκον του να επανέλθει για πολλοστή φορά  σε αυτή την αθλιότητα  που δυστυχώς  παραμένει  πάνω στα κεφάλια των κατοίκων και των παιδιών του Δήμου μας, παρότι έχουν περάσει  τουλάχιστον  15  μήνες  από  την πρωτοεμφανισθείσα  οξύτητα  του προβλήματος.

Είναι  τουλάχιστον θλιβερό,  μετά από τόσο καιρό να βλέπουμε ξανά μπροστά μας  μικρές  επιτόπιες  χωματερές  κατά μήκος  των δρόμων και των γειτονιών  της πόλης. Είναι τουλάχιστον  αναλγησία  παντός  υπευθύνου για την κατάντια μας 
αυτή. Θεωρούμε πλεονασμό  να επανέλθουμε στη σοβαρότητα  του θέματος όσον 
αφορά  στη δημόσια υγεία  και σε ό,τι  μπορεί να προκύψει  σ΄αυτήν, από   τη συσσώρευση των απορριμμάτων.

Τα παιδιά  θα ξεκινήσουν  το σχολείο  και τα φροντιστήρια (παρεμπιπτόντως ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους)  κι οι κάτοικοι την καθημερινή τους δραστηριότητα, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα,  «κουβαλώντας» κατά μήκος  των  δρόμων της πόλης  ό,τι βρωμερό  και νοσηρό  υπάρχει γύρω από τους κάδους και μέσα  σε  αυτούς».
Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας, μέσω της ανακοίνωσης του, απαιτεί για ακόμα μια φορά, την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων. «Απαιτούμε  να ζήσουμε  σε μία καθαρή πόλη  και καλούμε  όλους  τους πολίτες  σε άμεση επιφυλακή  για τυχόν περαιτέρω ενέργειές μας με τη συμμετοχή τους,  εφόσον  δεν προκύψει από τους αρμόδιους  η όποια  ευαισθησία έχει  απομείνει  για το μεγάλο αυτό πρόβλημα».

εφημερίδα Πρωινή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις