Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πατούχας σε Γεροπαναγιώτη: Κυρία Πρόεδρε, ήσασταν και σεις παρούσα στην αποξήλωση των κιγκλιδωμάτων του ΟΛΠΑ, άρα...

Πατούχας σε Γεροπαναγιώτη: Κυρία Πρόεδρε...

Η δραστηριότητα αυτή δεν ανταποκρίνεται, στο ενωτικό πνεύμα της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Για σόλο αντίδραση του Δημάρχου, προαφνώς για επικοινωνιακούς λόγους, σε ό,τι αφορά την αποξήλωση των κιγκλιδωμάτων του ΟΛΠΑ, κάνει λόγο σε επιστολή του προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας ο επικεφαλής της παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία" Χρήστος Πατούχας τονίζοντας ότι δραστηριότητα αυτή δεν ανταποκρίνεται, στο ενωτικό πνεύμα της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ)

Κυρία Πρόεδρε,

Διαπιστώσαμε και την δική σας παρουσία στην ενέργεια του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, για την αποξήλωση των κιγκλιδωμάτων του ΟΛΠΑ, στον χώρο του ΝΟΠ.

Προφανώς, δεν διαφωνούμε με αυτήν την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής. Επισημαίνουμε όμως, ότι η δραστηριότητα αυτή δεν ανταποκρίνεται, στο ενωτικό πνεύμα της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν δε η ενέργεια συσχετιστεί με την πρόσφατη «πρόταση διαβούλευσης» της απελθούσας Κυβέρνησης, την ύπαρξη του ΤΑΙΠΕΔ και την ισχυρότατη πολιτική βούληση των δανειστών και των μνημονιακών κομμάτων, τότε η ενωτική δράση όλων των δυνάμεων, είναι και επιβεβλημένη και απαραίτητη.

Συγκρατήσαμε από την τελευταία ομιλία του κ. Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι αυτό που απασχολεί την Δημοτική Αρχή δεν είναι η όποια προσωπική δικαίωση, αλλά η λύση των προβλημάτων. Σωστό απολύτως. Αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο απλά. Το ίδιο δηλώνουμε και εκ μέρους της Ανυπότακτης Πολιτείας.

Θα μπορούσε επομένως η Δημοτική Αρχή, στην ενέργεια αυτή να καλέσει τις παρατάξεις και την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών. Οπωσδήποτε γνωρίζετε τις ενέργειες και την συμβολή μας για να φτάσουμε στην Σύμβαση Προσωρινής Παραχώρησης, το «κεκτημένο», που στηρίζει την διεκδίκηση μας σήμερα και για αυτό λυσσαλέα προσπαθούν να το αφαιρέσουν.

Κυρία Πρόεδρε, η δική σας παρουσία, που δεν εκπροσωπείτε την Εκτελεστική εξουσία του Δήμου, επέβαλλε την πρόσκληση των Δημοτικών Παρατάξεων.

Με κάθε τιμή

Για την Ανυπότακτη Πολιτεία

Χρήστος Πατούχας

Πάτρα:Πόλεμος Δήμου-ΟΛΠΑ για τα κάγκελα στην παραλιακή ζώνη - Δημοτικά συνεργεία άνοιξαν την περίφραξη στο χώρο στο ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις