Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Συχαινά-Βούντενη: Η επόμενη "μαύρη" μέρα, με στάχτες και αποκαΐδια παντού - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα:Συχαινά-Βούντενη: Η επόμενη "...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι άφησε πίσω της η φωτιά

Η επόμενη μέρα στις περιοχές Συχαινά, Βούντενη της Πάτρας είναι αποκαρδιωτική. Δεκάδες στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης έχουν γίνει στάχτη. Καμένα ελαιόδεντρα, κυπαρίσσια, θαμνοειδή κ.α. μέχρι εκεί που "βλέπει το μάτι". Η ένταση της φωτιάς ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά έφτασε κοντά σε σπίτια αλλά ευτυχώς δεν κάηκε κανένα.

Το thebest.gr βρέθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες το πρωί στην Πάτρα, στην πρώτη γραμμή, εκεί όπου εκτός των άλλων συντόνιζε τις επιχειρήσεις ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού της Πάτρας Ιωάννης Πετρούτσος. Ο κ. Πετρούτσος μίλησε σήμερα στο thebest.gr και μας έδωσε τα στοιχεία της φωτιάς που έφθασε πολύ κοντά σε σπίτια καίγοντας περίπου 200 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Επι της ουσίας σήμερα το πρωί δόθηκε "υπο πλήρη έλεγχο" η φωτιά στην περιοχή. Πάνω από 12 οχήματα (με αρωγή δύο οχημάτων από δήμο και περιφέρεια) παραμένουν σε κομβικά σημεία για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων, ενώ ακόμη και σήμερα το πρωί υπήρχαν μικροεστίες τις οποίες έσβηναν οι περίπου 15 πυροσβέστες που βρίσκονταί ακόμη και τώρα στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις