Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραιτήθηκε από την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρούντι Ρινάλντι: "Η χώρα οδεύει σε καταστροφή και γι' αυτό ευθύνονται Τσίπρας και Μαξίμου"

Παραιτήθηκε από την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρο...

Πληγώθηκε η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το λαό

Νεώτερη ενημέρωση: Η χώρα οδεύει σε εθνική και κοινωνική καταστροφή και γι' αυτή την εξέλιξη είναι τεράστιες οι ευθύνες του Μαξίμου, της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και όσων ψήφισαν «Ναι», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ρούντι Ρινάλντι, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ ήδη έχουν ληφθεί κυβερνητικές αποφάσεις και έχουν υπογραφεί διακρατικές συμφωνίες, ο  έρχεται κατόπιν εορτής να συσκεφθεί και να αποφασίσει τη στρατηγική του.

Όπως υποστήριξε, η διαδικασία αυτή γίνεται για να λυθούν τα χέρια εκείνων που έχουν αποφασίσει τις πολιτικές αυτές, να συνεχίσουν «εν λευκώ».

«Με αυτά που υπέγραψε και ψήφισε η κυβέρνηση, το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί» υπερθεμάτισε ο κ. Ρινάλντι, προτού ανακοινώσει την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Την παραίτησή του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε, πριν από λίγο, ο Ρούντι Ρινάλντι αναφέροντας πως "Είναι η τελευταία φορά που μιλάω σε αυτό το όργανο αυτό. Το κόμμα έρχεται να συσκεφθεί κατόπιν εορτής"

Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο εγχείρημα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις. Γιατί το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δικαίωμα στη δημοκρατία. Αν δεν το στηρίξεις εσύ ποιος θα το κάνει;

«Εν λευκώ η κυβέρνηση και το Μαξίμου θα συνεχίσουν αυτά που έχουν αποφασίσει και η Αριστερά θα συσκεφθεί το Σεπτέμβρη.

Ο κόσμος βιώνει με τρομερό τρόπο την τεράστια καταστροφή. Πίστεψε αυτά που του είπαμε και μιλάμε όλοι για ήττα. Να προβληματιστούμε για το τι λείπει από την προσπάθεια, πληγώθηκε η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το λαό. Αυτά που υπογράψαμε οδηγούν σε μετάλλαξη του εγχειρήματός μας.

Παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούντι Ρινάλντι στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Φίλης: Μυστικό plan B σημαίνει πραξικόπημα- Για Βαρουφάκη: Άν ίσχυαν αυτά που λέει θα ήταν η πρώτη δίκη σε ειδικό δικαστήριο

Τσίπρας: Είτε στηριζόμαστε σε αριστερούς βουλευτές, είτε πέφτουμε από αριστερούς βουλευτές

Πηγή: thepressproject.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις