Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στο θεατράκι Βαλιμίτικων η δεύτερη συναυλία της Ορχήστρας Νέων του Μουσικού σχολείου της Λειψίας

Απόψε  στο θεατράκι Βαλιμίτικων η δεύτερ...

Οι νεαροί Γερμανοί μουσικοί ενθουσίασαν στην πρώτη τους συναυλία την περασμένη Δευτέρα στο Αίγιο

Ένα υψηλής ποιότητας μουσικό πρόγραμμα παρουσίασε η Πολυμελής Ορχήστρα Νέων του Μουσικού Σχολείου “Johann Sebastian Bach” από τη Λειψία της Γερμανίας, στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2015 στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2015 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Οι νεαροί μουσικοί, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ filodimos.gr, απέδωσαν άψογα συνθέσεις από το κλασικό και το σύγχρονο ρεπερτόριο  ενώ κέρδισαν το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού με το κλείσιμο της συναυλίας τους, όταν ερμήνευσαν διασκευή του θέματος της κινηματογραφικής ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” υπό τη διεύθυνση του καθηγητή τους Ron-Dirk Entleutner.

Η ορχήστρα Νέων από τη Λειψία, θα δώσει μία ακόμη συναυλία απόψε Τετάρτη στις 21.15 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θεατράκι Βαλιμιτίκων.

Θα συμμετάσχει και η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., "Ελληνικόν Ειδύλλιον" Ανδρέα Ντρέκη, Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλιμιτίκων "Αίολος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture