Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Bρέχει σοβάδες το Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας- Κίνδυνος για τους μαθητές- Τι απαντά ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Β. Θωμόπουλος

Bρέχει σοβάδες το Δημοτικό Ωδείο της Πάτ...

Σε μέγεθος μεγάλης πέτρας

Με ένα εύστοχο σχόλιο, συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο fb από το Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας ο γνωστός μουσικός Γιώργος Δίπλας, γνωστοποιώντας ότι από το κτίριο πέφτουν σοβάδες.

Γράφει συγκεκεριμένα: "Δημοτικό Ωδείο Πάτρας..βρέχει σοβάδες σε μέγεθος μεγάλης πέτρας...αντίστοιχο πρόβλημα στην πολυκατοικία που μένω -ως έπρεπε- αντιμετωπίστηκε αμεσα κ υπό την απειλή της πολεοδομίας για ποινική δίωξη των ιδιοκτητών περί επικινδυνότητας για την ασφάλεια των πεζών...το εικονιζομενο κτίριο φιλοξενει παιδιά κ με την ασφάλεια των παιδιών δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ"

Δείτε τις φωτό και βγάλτε συμπέρασμα.

*Στο μεταξύ σε επικοινωνία που είχε το thebest.gr με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού - Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων Βασίλη Θωμόπουλο, μας είπε πως ο Δήμος Πατρέων ήδη δρομολογεί και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε όσο πιο άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής στην μαρκίζα - εξωτερική πλευρά του κτιρίου (παλιό Μουσείο) που πλέον στεγάζει το Δημοτικό Ωδείο (μαθήματα, συναυλίες, κ.α.).

Όπως μας εξήγησε ο κ. Θωμόπουλος το κτίριο ανήκει και στην δικαιοδοσία της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεται ένας συντονισμός των υπηρεσιών, να δοθεί η απαραίτητη άδεια και να γίνουν το συντομότερο δυνατόν οι εργασίες επισκευής μιας και το κτίριο φιλοξενεί κοντά 420 μαθητές οπότε η ασφάλεια τους είναι το πρωτεύον στοιχείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις