Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Οι εθελοντές καθάρισαν τον κήπο του Σκαγιοπούλειου - Δείτε ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι εθελοντές καθάρισαν τον κήπο τ...

Στο πλαίσιο του "Let’s do it Greece 2015”

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης "Let’s do it Greece 2015”, στην οποία πήρε μέρος και η Πάτρα, συνεχίστηκε και χθες Κυριακή 26 Απριλίου, ο καθαρισμός του κήπου του Σκαγιοπουλείου.

Εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, από την Ένωση Κυπρίων Νομού Αχαΐας, την ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. και την «Μέριμνα» αφιέρωσαν το πρωινό τους στο κλάδεμα των δέντρων, στην απομάκρυνση ξερόκλαδων, στον καθαρισμό του κήπου από βάτα και σκουπίδια, αλλά και στη διαμόρφωση δέντρων, όπως ευκαλύπτων και κυπαρισσιών.

Κλαδευτήρια, τσουγκράνες, πιρούνες, φτυάρια, αλυσοπρίονα και φορτηγά, προσφέρθηκαν από το Δήμο Πατρέων και σε μία μέρα οι εθελοντές, κατάφεραν να προσφέρουν σημαντικό έργο σε έναν τεράστιο χώρο 40 περίπου στρεμμάτων.

Όλο αυτό αποδεικνύει πως η λαϊκή πρωτοβουλία είναι σήμερα απαραίτητη, για να αντιμετωπιστούν οι οξυμένες ανάγκες που δημιουργούνται από την έλλειψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο, μπροστά μάλιστα στην καλοκαιρινή περίοδο που αρχίζει, με τις μεγάλες απαιτήσεις για προστασία του περιβάλλοντος από τις πυρκαγιές, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight