Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα το φιλμ ψυχολογικού τρόμου "The Lazarus Effect"

Από αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα το φιλμ ψ...

Πρωταγωνιστεί η Ολίβια Γουάιλντ

Ένα θρίλερ που στις ΗΠΑ χαρακτηρίστηκε ως έξυπνο σεναριακά και με καλούς πρωταγωνιστές όπως την γνωστή ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ, έρχεται από αυτή την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ο λόγος για το φιλμ «The Lazarus Effect – Η Επιστροφή των Νεκρών» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκελμπ.

Σύμφωνα με το στόρι, μία ομάδα επιστημόνων που δουλεύει σε ένα βιοϊατρικό πείραμα καταφέρνει να αναστήσει ένα νεκρό σκυλί, το οποίο όμως αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα. Η ομάδα λοιπόν αυτή των φοιτητών ιατρικής βρίσκοντας τον τρόπο να επαναφέρουν νεκρούς στη ζωή, θα επιχειρήσουν όταν μια από αυτούς, η Ζόι, πεθαίνει, να κάνουν πράξη τα πειράματα που ως τώρα είχαν ως αντικείμενο ζώα, ώστε να την αναστήσουν. Ενώ φαίνεται να τα καταφέρνουν, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι αυτή στο πλάι τους είναι η Ζόι.

Το φιλμ του ντοκιμαντερίστα Ντέιβιντ Γκελμπ («Jiro Dreams of Sushi») τα πήγε σχετικά καλά στα Αμερικάνικα ταμεία με 26 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις ως τώρα. Όπως έγραψε με χιούμορ στην κριτική του το «Αθηνόραμα», από τον Προμηθέα μέχρι τον δόκτορα Φρανκενστάιν και τους «Ταξιδιώτες στην Άλλη Ζωή», λοιπόν, κάτι κακό περιμένει όσους πηγαινοέρχονται από τη ζωή στο θάνατο και η παρέα ερευνητών του Μπέρκλεϊ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Από την ταινία δεν λείπουν και οι φιλοσοφίες περί ζωής, θανάτου, θρησκείας, επιστήμης κι εναλλακτικής εκδοχής της κολάσεως, όχι πάντα επιτυχημένες και ενίοτε αστείς.

Διάρκεια: 83 λεπτά. Διανομή στις αίθουσες από τις εταιρείες Σπέντζος Φιλμ και Seven Films.

Παίζουν ακόμα οι Ντόναλντ Γκλόβερ και Έβαν Πίτερς.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture