Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Το ...κρυμμένο άλσος που διαθέτει και παιδότοπο αλλά δεν επιτρέπεται στους πολίτες και τα παιδιά τους να ...πλησιάσουν...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Το ...κρυμμένο άλσος που διαθέτει ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Ένας μικρός πνεύμονας πρασίνου που θα μπορούσε να μετατραπεί και σε χώρο αναψυχής

Στο  ΑΤΕΙ Πάτρας υπάρχει ένας μικρός πνεύμονας πρασίνου ( κήπος και άλσος ) μαζί με την έπαυλη  της τότε οικογένειας σταφιδέμπορων και τραπεζιτών Κόλλα, που χτίστηκε στα  τα τέλη του 19ου αιώνα (1890) ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, που δόθηκε  δωρεά  στο Ελληνικό δημόσιο.

 

 

Υπάρχει και η άλλη όμως  όψη, στο ΑΤΕΙ Πάτρας - του εγκαταλειμμένου σκεπαστού  παιδότοπου  στον περίβολο με σπασμένα παιχνίδια και σκουπίδια .

 

Πιο κάτω υπάρχει η σπασμένη προθήκη μηχανημάτων του παρελθόντος με τετράποδους φιλοξενούμενους .

Ο συμπολίτης Οδυσσέας Ξεριζωτής που κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό την κατάσταση, προτείνει να γίνει παραχώρηση του άλσους στο κοινό τα Σαββατοκύριακα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

"Υπάρχει έλλειψη από χώρους πρασίνου στην Πάτρα για περίπατο. Μην ξεχνάμε το πάρκο του Σκαγιοπουλείου που παραμένει παραμελημένο και βρώμικο, το οποίο κανένας μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε , να αλλάξει την όψη του !!!Είναι θέμα παιδείας και  αδιαφορίας .Οι παιδικές χαρές της Πάτρας εκπέμπουν S.O.S. Τα παιδιά  έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι . Ας μην αδιαφορούμε, όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης" τονίζει ο κ. Ξεριζωτής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις