Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Όλοι οι Καρναβαλικοί Χοροί της τελευταίας εβδομάδας

Πάτρα: Όλοι οι Καρναβαλικοί Χοροί της τε...

Το thebest.gr επέλεξε τις πιο ενδιαφέρουσες καρναβαλικές προτάσεις

Με τα «Ταλέντα» ξεκίνησε χθες η τελευταία εβδομάδα του Πατρινού Καρναβαλιού. To thebest.gr συγκέντρωσε τους πιο αναμενόμενους Καρναβαλικούς Χορούς αυτής της εβδομάδας και σας τους παρουσιάζει.

Αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου θα πέσει χιόνι στο Ρίον. Ξεκίνησε πέρυσι πρώτη φορά και έγινε θεσμός. Το καρναβαλικό πάρτυ του Distinto στο Ρίο «Santa Chionia» επανλαμβάνεται και φέτος την τελευταία Τετάρτη του Πατρινού Καρναβαλιού. Πέρυσι το πάρτυ προκάλεσε αίσθηση επιστρατεύοντας μέχρι και χιόνια στη διακόσμηση

Την τελευταία Πέμπτη της Αποκριάς 19 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον «Λευκό Χορό». Το «Ακρωτήρι Club Restaurant», στο Ρίο θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί όσους θέλουν θα διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν μέχρι το πρωί σε μια βραδιά την μουσική επένδυση της οποίας έχουν αναλάβει οι:Pagopoulos G, Pigas T, Siampanis P. Δεν έχετε παρά να ντυθείτε στα λευκά και πέρασετε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα πέρτι-θεσμό που γίνεται τα τελευταία 36 χρόνια.

Το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς στο ξενοδοχείο "Αστήρ" ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος με την ορχήστρα του μας προσκαλούν σε καρναβαλικές βραδιές με free drink.

Ο χορός της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας  γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1978, έτος της ίδρυσής της, πάντα την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, δίνοντας δυναμικά το στίγμα του στο Πατρινό Καρναβάλι. Φέτος το θέμα του χορού θα είναι The Muppets και θα πραγματοποιηθεί στο Bocas Bar beer & wine την Παρασκευή 20 Φερβουαρίου.

Την ίδια μέρα  θα πραγματοποιηθεί και το «Χαβάη 5-0» στο Pas Mal στην Ηρώων Πολυτεχνείου, από τις 11 το βράδυ και μετά. Πέρυσι αποτέλεσε την έκπληξη του καρναβαλιού.

Από την άλλη πλευρά στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου κοσμοπολίτικος καρναβαλικός αέρας θα φυσήξει επίσης την Παρσσκευή 20 Φεβρουαρίου. Θέμα του πάρτυ, οι κινηματογραφικές επιτυχίες του πράκτορα 007 και τίτλος του "Μy name in Bo... Bodegas!"

Ο «Κόκκινος χορός» θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού στις 20 Φεβρουαρίου. Το «Otto» στην Όθωνος Αμαλίας θα  έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά για όσους βρεθούν στο πάρτι με free drink, προσεγμένο μπουφέ με ζυμαρικά κ.α.

Την μουσική επένδυση της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Όπως κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του καρναβαλιού το party της χρονιάς είναι με περούκα με γυαλιά στο Banana Moon, του Γιώργου Κοτοπούλη. Το party ξεκίνησε το 1991 στην Αρένα πέρασε από το Αbya Υala το Up Town και στο Orient Express και συνεχίζει στο Banana Moon...!

Τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού, 21 Φεβρουαρίου και το Φαγιούμ που φέτος φιλοξενεί την υπέροχης συλλογή με καρναβαλικές μάσκες της αξέχαστης Πόλας Παναγιωτοπούλου μας προσκαλεί στο καθιερωμένο πάρτυ του με θέμα "Πάρε το όργανό σου κι έλα στο Φαγιούμ". Η είσοδος είναι ελεύθερη. Τηλ. κρατήσεων: 2610 270557, 6976 531 461

Πάρτι για την Τελετή Λήξης στο «Δασύλλιο»

Το «Δασύλλιο» και ο Kiss FΜ, διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης.

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και φέτος Δασύλλιο και Kiss Fm πάνε μαζί

και προσφέρουν ατελείωτο κέφι, non stop music μέχρι το πρωί  και φυσικά μια μοναδική θέα για την καύση του Καρνάβαλου και των πυροτεχνημάτων της τελετής Λήξης.

Και φέτος το Δασύλλιο πρωταγωνιστεί Καρναβαλικά.

 

Σχετικά άρθρα

Καρέ καρέ "Τα ταλέντα" χθες βράδυ στο Ακρωτήρι

"Έκλεισαν" οι πιο γνωστοί Καρναβαλικοί Χοροί - "Λευκός" , "Κόκκινος" και "Santa Chionia"

Τέλος εποχής για τον Πέτρο Βρυώνη από το Καρναβαλικό Εργαστήρι;

Πάτρα: Γέμισε καρναβαλικές ΦΩΤΟ το facebook- Διασκέδαση μέχρι το πρωί στα πάρτυ της καρναβαλικής έναρξης

Πάτρα: Το πάρτυ του καρναβαλικού Κομιτάτου για την έναρξη του Καρναβαλιού-Ποιοι ήταν εκεί;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight